Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Szukam) Chętne osoby do bugu

Julian_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam

PERŁY: 7'062

KRYSZTAŁY: 120

7000 pereł i 120 kryształów zbuguje mi ktoś armate 50 funtowom ile wlezie pisac na PW jak ktoś zbuuje dam pasy na pw.

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

a to 14 to nie bo to nie wiel :) poczekam na kolesia jakiegoś co ma dobry net bo z tylu to z 50-80 armatek zbuguje z dobrym netem .

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

a to 14 to nie bo to nie wiel :) poczekam na kolesia jakiegoś co ma dobry net bo z tylu to z 50-80 armatek zbuguje z dobrym netem .

80 z jednej sztuki i 120 kryształów? Powodzenia

Opublikowano

Im więcej masz armatek gołych tym więcej armat można zbugować bo tylko jeden kryształ na to idzie. Ale jak masz ulepszoną na 1 poziomie i uda ci się zbugować np. 10 armat za jednym razem to pójdzie ci już na to 30 kryształów! Ja mam neta coś koło 60mb i najwięcej weszło mi 10. Brakuje mi 60 do fulla.

Opublikowano

ja sobie buguje po ok 8 dziennie i banika nie ma... ale jak wy w jeden dzien chcecie all to sie nie ma co dziwic.... chytry 2x zawsze traci

Opublikowano

tak naprawdę za bugowane armaty jest małe prawdopodobieństwo bana, jak ktoś do tego dołoży inne bugi np 420 armat i bije w biały dzień po 100k HP to nie ma się co dziwić. Mi póki co konta za same armaty nie zbanowali. Tylko za złoto dwa razy ale teraz już nauczyłem się korzystać z niego rozważnie i na drugim statku gdzie robię go tylko na samych bugach żadnego bana jeszcze nie mam.

Opublikowano

PERŁY: 9'324

KRYSZTAŁY: 126

z 1 armatki nie ulepszonej na 0 poziomie zbuguje ktos ??.

Wesołych Świąt ; ))

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...