Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ile jeszcze xbox bedzie sprzedawany i gry?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie ile jeszcze bedzie xbox w sklepach?? do kiedy microsoft ma podpisana umowe na wydawanie giera na xboxa?? czy oplaca mi sie kupowac xboxa? jak tak to z czym kinectem headsetem itp Czy wyjda inne konsole i gry z nich beda wydawane rownież na xboxa? po wyjsciu xboxa 720 ile bedzie kosztowal? znacie jakies gry z wlonym swiatem i w kture sie dlugo gra cos typu gta 4 itd

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Xbox będzie pewnie w sklepach ponad 5 lat.

Opłaca się kupić : )

Xbox 720 wyjdzie w ciągu 1/2 lat. I od jego premiery co najmniej kilka lat będą wychodzić nowe gry na niego.

Z kinectem możesz kupować ale dla mnie i tak szybko się nudzi :D

Najlepsze gry z wolnym światem to Skyrim, Far Cry 3 i niedługo GTA 5 :D

Opublikowano

Em xbox 360 będzie raczej długo sprzedawany nie jestem pewny . Wyszło PS3 , a PS2 chyba nadal się sprzedaje .

mihcio15.png

Opublikowano

Em xbox 360 będzie raczej długo sprzedawany nie jestem pewny . Wyszło PS3 , a PS2 chyba nadal się sprzedaje .

Hehe, co do PS2 to spóźniłeś się o 1 dzien bo z tego co pamiętam to dzisiaj zostało oficjalnie wycofane ze sprzedaży :D

A co do tematu to Ci jeszcze napiszę, że nawet po premierze Xboxa 720 , 360 nie potanieje tak bardzo. Nie odrazu. Dużo ludzi poczeka z kupnem gdyż na nową konsolę będzie mało gier, przez co nie obniżą bardzo ceny starej konsoli :D

Opublikowano

@UP wycofują w Japonii, na całym świecie wstrzymano produkcje a nie sprzedaż, konsole tak szybko nie znikną z rynku

@topic

ile jeszcze będzie konsola tego nikt Ci dokładnie nie powie, śmiało kupuj jeśli chcesz, gry bankowo będą jeszcze wydawane po premierze nowej konsoli ale nie licz na jakieś mega tytuły które będą wydawane na nową generację

jeśli chodzi o gry z dużym światem to jak zwykle polecam Red Dead Redemption

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak opłaca się kupić Xboxa.

Na 720 jeszcze trochę poczekamy.Poza tym nawet jak już wyjdzie to na początek będzie mało gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...