Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w grze metin.

LuCaSh^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu (a dokładnie kiedy ściągnąłem klienta "Draenor2" spatchowałem oraz otworzyłem go) gra metin2 zaczęła mi lagować...

Zrobiłem defragmentacje dysku użyłem CCleaner"a przeskanowałem antywirusem nawet usunąłem dużo plików ITP... (Wraz z klientem Draenor"a)

Odpalając teraz byle jakiego klienta gry czy to metin2.pl/moda kamera zawsze mi laguje. Lagi polegają na tym ze przeglądarka odpala mi się dobre 5-15minut (sama przeglądarka, nie strona) czy otwieram "mój komputer" muszę czekać od 5 do ok. 10m jest to bardzo irytujące a najgorsze jest to ze gdy odpalę inna grę np "LoL'a" lagów nie mam ale po uruchomieniu jakiegokolwiek klienta Metin'a zaczynają mi się lagi. Zostawiałem nawet komputer 2 dni załączonego żeby tylko przetestować jak będzie chodził grając w tego "LoL'a" to komputer chodzi mi i tak 10x szybciej nie wiem czym to jest spowodowane proszę o jak najszybszą pomoc. Za wyjaśnienie mi problemu dam plusika ;p

/Do adminstratora proszę mi serdecznie wybaczyć ze w tym dziale, lecz nie wiedziałem gdzie indziej mogę go umieścić. Jeżeli źle proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Ciężko, powiedzieć bo z takim czymś się jeszcze nie spotkałem... Ale tak, na prawde najprostrzym rozwiązaniem będzie Format Kumputer.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Hmm, na pewno jakiś sposób musi być. Może to coś w plikach systemowych? Nw, jakiś wirus? którego nie wykrywa AW w co wątpię ;p. Jakieś wyjaśnienie tego musi być.

Opublikowano

Hmm, na pewno jakiś sposób musi być. Może to coś w plikach systemowych? Nw, jakiś wirus? którego nie wykrywa AW w co wątpię ;p. Jakieś wyjaśnienie tego musi być.

Podobno, AntyWirus nic nie wykrył to wątpie żeby to był wirus... W plikach systemowych, tez raczej nie. : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Podobno, AntyWirus nic nie wykrył to wątpie żeby to był wirus... W plikach systemowych, tez raczej nie. : )

No to nie wiem. Jaki w takim razie może być powód? Jeżeli inne gry rewelacyjnie mi chodzą i metin zaledwie 1 tydzień temu działał mi błyskawicznie i pięknie a na tą chwilę jakiego bym klienta metina nie otworzył to nie dość ze mi laguje metin to za razem komputer.
Opublikowano

@Up

Źle mnie chyba zrozumiałeś komputer mam dobry i sprawny ale przy odpaleniu jakiegokolwiek metina zaczyna mi lagować później jak wyłączę tez... ten topic u góry w zadnym razie mi nie pomoże Ale i tak dzięki za fatygę ;p.

Opublikowano

Nic nie zrobisz tez tak mialem tylko ze w assassins creedzie format i wszystko smiga

Opublikowano

Nie jest to z pewnością normalne.Możesz przeskanować system innym antywirusem,tak dla pewności.(Na czas skanowania innym,usuń aktualnego,nie powinno się mieć kilku antywirusów naraz)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...