Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu

slaaw123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj zacząłem grę na ravia.eu pograłem sobie z jakąś godzinkę następnie wyłączyłem grę. Po paru h chciałem ponownie zagrać więc postanowiłem zmienić konfiguracje by mi się przyjemniej grało, po zmienieniu konfiguracji wyskoczył mi błąd Metin2.CREATE NO APROPRIATE DEVICE szukałem już rozwiązań ale nie znalazłem nic na w8, reinstal też nic nie dał. A teraz was proszę o pomoc, jak ktoś wie jak to naprawić to niech śmiało pisze ;)

Gość PoweRade™
Opublikowano

1.Reinstal metina( najlepiej usuń wszystkie z dysku) i zainstaluj jeszcze raz z modem.

2.Skopiuj cały folder gry Metin2 (na przykład na pulpit) i spróbuj uruchomić grę ponownie.

3. Uruchom jako admin

4.Jeżeli masz starszy komputer poprostu wejdź tak: kliknij PPM na pulpit, wejdź w właściwości>ustawienia>zaawansowane>rozwiązywanie problemów. Masz taki pasek, ustaw go na 5 (max) i kliknij zastosuj, a następnie OK. Powinno pomóc

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś oprócz pkt 4 bo mam w8 i takiego czegoś nie mogę znaleźć, włączyła się gra ale kanały miałem off więc wyłączam i metin się zawiesił. Zrobiłem reset i problem znowu się pojawił także nic mi to nie dało ;/

Opublikowano

Na win8 jak na razie metek nie działa skopiuje to co napisałam w podobnym temacie. ;)

Miałam tak samo jak dostałam nowego laptopa z win8 :)

A więc tak :

Klikasz prawym w plik .exe, dajesz rozwiąż problemy ze zgodnością, czekasz chwile, rozwiąż problem z programem, wybierasz pierwszą opcje, dalej, wybierasz win xp, dalej, testuj program ( gra Ci sie uruchomi ), dalej, tak zapisz ustawienia tego programu.

Mam nadzieję, że pomogłam ponieważ miałam identyczny problem i to zadziałało. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...