Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiotek bot problem ...

walczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam tibie 8.11 i instaluje tibiotekbot , wlaczam bota i pisze cos ze nie pasoje do 8.11 tylko do 8.1 nie wiem dlaczego tak jestale moj kumpel ma unaczej bo odrazu mu sie wlaczam bot na 8.11 moze mi ktos ppowie czy jestjakis program do tego bota 8.11 zeby go wlaczyc slyszalem ze jestcos takiego jak tibia fix do bota tego ale nie wiem czy to prawda .... prosze o odpisanie

Opublikowano

sorry mam dys ortografie aha i sciagam to i co mam z tym zrobic skopiowac do bota ?

bo wlaczam to i pisze mi ze mam wlaczona tibie a nie mam report cos tam ..... prosze o odpowiedz

jak wlaczam to co kazales mi sciagnac to mam cos takiego : you must select a valid Tibia exe.

moze ktos mi odpowie co to za blad bo sie na nim nie znam ?

bo widze ze patrzycie na to ale jakos nikomu nie chce sie odpisac prosze o pomoc bo tego nigdy nie mialem ......

post-7734-1209482145_thumb.jpg

Opublikowano
sorry mam dys ortografie

Ale twój word jej nie ma. Mozilla chyba też nie, a słownik tym bardziej.

1. Nie pomogę ze względu na to, że nie pracujesz nad tym aby pisać bez błędów i olewasz wszystko, a na dodatek piszesz post pod postem i spamujesz.

2. 1 word: "report"

bez gif.

Opublikowano

no to po co jest zrobione te forum . czemu nie pomagacie jak wiecie co to za blad a ze pisze z bledami to nie moja wina ... pomuz mi w tym bledzie bo chce mi sie grac w tibie ...

Opublikowano

Przecież knight nie zaatakuje z dystansu... durne pytania zadajesz... btw. ten bot jest mało popularny jak narazie, większość używa TA albo TB Ng

EXPmIpC.gif

• Dodaj nową pozycję...