Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForGame.pl - START DZIŚ 20.00 #1 [Survival + Rpg] #2 [120 Slotów] #3 [Igrzyska Śmierci] #4 [Gildie] #5 [Handel] #6 [Areny PVP] #7 [Eventy] !

Kantharis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , bardzo polecam serwer, miła i pomocna administracja i dużo ciekawych eventów. Już kilka minut po tym jak wszedłem na serwer, rzuciło mi się w oczy to że jest on profesjonalnie przygotowany. Zachęcam was abyście spróbowali zagrać na tym serwerze, na pewno wam się to opłaci i nie pożałujecie.

Pozdrawiam Kryszka

Opublikowano

Witam , bardzo polecam serwer, miła i pomocna administracja i dużo ciekawych eventów. Już kilka minut po tym jak wszedłem na serwer, rzuciło mi się w oczy to że jest on profesjonalnie przygotowany. Zachęcam was abyście spróbowali zagrać na tym serwerze, na pewno wam się to opłaci i nie pożałujecie.

Pozdrawiam Kryszka

Oszuście nawet niebyłeś na serwie Serwer Stoi od godziny 20:00 :)..

..

Ps: Szukacie Adma , Moda czy coś jak coś zgłaszam się więcej opowiem na pw :)

Opublikowano

Oszuście nawet niebyłeś na serwie Serwer Stoi od godziny 20:00 :)..

..

Ps: Szukacie Adma , Moda czy coś jak coś zgłaszam się więcej opowiem na pw :)

Akurat był na serwerze przez chwilkę :P

Prawdopodobnie będzie rekrutacja na 4x KidModerator, po czym będzie awans na moderatora następnie na administratora.

Więcej informacji na ts / forum - ForGame.pl

teamspeak3g.png

Zawsze możecie nas spotkać na komunikatorze TeamSpeak3 - Zapraszamy

Adres TS3 : ForGame.pl

Opublikowano

Akurat był na serwerze przez chwilkę :P

Prawdopodobnie będzie rekrutacja na 4x KidModerator, po czym będzie awans na moderatora następnie na administratora.

Więcej informacji na ts / forum - ForGame.pl

teamspeak3g.png

spx ;D sorry

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do wejscia na serwer jestem Belvi kandyduje na kid moda:P Zapraszam administracja max doswiadczona wie o czym mowi maszyna zajumista za 240 zl bardzo bardzo ciekawy serwer

Zapraszam na wejscie na ts3 kanal 34 Rekrutacja do gildi Befures tam sie all dowiecie

Opublikowano

Możecie podać jaki jest % na drop diamentu, emeralda, złota i żelaza ?

Będzie AdminShop ?

Jakie przywileje będzie posiadał Vip ?

VIP - http://scr.hu/3p0/24fsl , jest on aktualnie niedostępny.

Adminshopa w aktualnej chwili nie będzie, może kiedyś się pomyśli :)

Emerald 0.1%, diamond 0.2%, iron_ore 1%, gold_ore 0.7% - Wszystko jest prawidłowo dopasowane, testowaliśmy :)

Jestem otwarty na propozycje, co dodać i zmienić :)

teamspeak3g.png

Opublikowano

Serwer równo o 20;00 wystartował , 0 lagów wszystko sprawnie działa .

Bardzo bardzo polecam i zapraszam do gry !!!

Pozdrawiam Kryszka

Opublikowano

Serwera nie polecam, zostałem zbanowany za to że na innym serwerze zabijałem obecnego Admina tego serwera ;3 Przez własnie takie zachowanie stwierdzam że serwer nie ma większego sensu. "Jego koledzy zbiorą się na serwer i on da im eq", co zapewne tak się stanie :)

W dodatku, mcmmo jest z bugowane w uj ... Super Break nie działa, Berserk nie działa, Woddcutting wywala z serwera .... widać pluginy wrzucone na odwal ... nawet nie skonfigurowane ;x

Drop kasy z mobów także wart pożałowania, z mobów neutralnych powinien być mniejszy drop niż z agresywnych ... ;x

Vip dostaje diax eq całe ? przez to gra tutaj także traci sens, gdyż diament jest raczej najbardziej pożądanym surowcem na serwerze, a byle vip ma full seta ... w dodatki 3 enchant book w których zapewne weźmie ochr. 4 ostr. 5 ...

PS: pamiętam Trupac'a czy Tupaca' :) ładnie dedał :3

Opublikowano

Serwera nie polecam, zostałem zbanowany za to że na innym serwerze zabijałem obecnego Admina tego serwera ;3 Przez własnie takie zachowanie stwierdzam że serwer nie ma większego sensu. "Jego koledzy zbiorą się na serwer i on da im eq", co zapewne tak się stanie :)

PS: pamiętam Trupac'a czy Tupaca' :) ładnie dedał :3

W dodatku, mcmmo jest z bugowane w uj ... Super Break nie działa, Berserk nie działa, Woddcutting wywala z serwera .... widać pluginy wrzucone na odwal ... nawet nie skonfigurowane ;x

Drop kasy z mobów także wart pożałowania, z mobów neutralnych powinien być mniejszy drop niż z agresywnych ... ;x

Vip dostaje diax eq całe ? przez to gra tutaj także traci sens, gdyż diament jest raczej najbardziej pożądanym surowcem na serwerze, a byle vip ma full seta ... w dodatki 3 enchant book w których zapewne weźmie ochr. 4 ostr. 5 ...

Przykro mi, ale z tego powodu nie zostałeś zbanowany.

Wykluczyliśmy Cię z rozgrywki za to twoje pro HACKJERSTWO, takich graczy nam nie potrzeba.

Rozdawanie eq ? u nas niestety tego nie spotkasz :)

EDIT:

Mccmo Naprawione.

Drop jest dopasowany i prawidłowy.

Ranga VIP jak już pisałem jest niedostępna, i będzie miała poprawki :)<3

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer. Jest to ciąg dalszy serwera DosCraft.eu!

Jest jeszcze lepszy i bardziej dopracowany.

Dodaliśmy również rozrywke typu : MobArena,Spleef Arena, PVP arena (BN) ORAZ SURVIVALGAMES!

Wszystko dla was :D

@pijany1221

Takich graczy jak ty tutaj nie potrzebujemy.

Serdecznie zapraszam na serwer. Jest to ciąg dalszy serwera DosCraft.eu!

Jest jeszcze lepszy i bardziej dopracowany.

Dodaliśmy również rozrywke typu : MobArena,Spleef Arena, PVP arena (BN) ORAZ SURVIVALGAMES!

Wszystko dla was :D

@pijany1221

Takich graczy jak ty tutaj nie potrzebujemy.

Opublikowano

cheaterstwo ? czyżbym był aż tak sławny że Administratorzy aż się boją iż wejde na serwer przy czym zapewne połowe z niego wytne w pień ? ;3 czy może dalej płaczecie za zabijanie jak dzieciaczki ? :3

Naprawione powiadasz ?

15 osób odemnie które panoszą się po serwerze twierdzi na Ts zupełnie co innego :3

Opublikowano

cheaterstwo ? czyżbym był aż tak sławny że Administratorzy aż się boją iż wejde na serwer przy czym zapewne połowe z niego wytne w pień ? ;3 czy może dalej płaczecie za zabijanie jak dzieciaczki ? :3

Naprawione powiadasz ?

15 osób odemnie które panoszą się po serwerze twierdzi na Ts zupełnie co innego :3

Nie ;)

Wystarczy to co robiłeś wcześniej, tacy jak ty nie potrzebni tu są.

Dzięki za odświeżanie tematu, a także za mini błędu które usunąłem / naprawiłem :)

Czekam dalej.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...