Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body-rib czy fms ? ważne

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć posiadam woja body 49lvl. Mam fms+9 śr 37% kd+4 i ogólnie mam zamiar tylko dropić. I na metki i np do lochu lepszy będzie fms czy rib ? i w późniejszym etapie to w v2 expić ribem czy fms ? mogę mieć riba śr 40

Opublikowano

Exp mieszany (czasami z buta czasami z konia) - fms

Exp z buta - fms

Exp z konia - rib

Metki / v2 - rib

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Nowicjusz
Opublikowano

Jeśli expisz jednostajnie, tzn cały czas z konia, to najlepszy będzie rib. Również do metinów, bo ma po prostu większy dmg.

Do expa na zmianę, tzn up down na koniu, to tak jak up napisał, fms.

Opublikowano

Jak expisz cały czas z konia i chcesz rozwalać metki to rib. Jak z buta to najlepszy będzie fms.

Mogę prosić o like? :DD

photo-822592.jpg?_r=1357476788?__rand=0.43302900+1357480373 Daj like, To MOTYWUJE
Opublikowano

No mam 49lvl więc będe expił w v2 do 75lvl. Później to truta wiadome.. ale od tego 49 do 75 lvl żeby czasami coś zarobik w lochu i na metkach oraz poexpić w v2 najlepszy będzie rib??

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz tylko dropić , a nie będziesz robić pvp i expić to tylko rib. Ma większe obrażenia od fms'a więc szybciej ubijesz metiny :). Tylko musi mieć podobne średnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przypominam, że powielanie odpowiedzi nie jest dozwolone i łamanie tego punktu regulaminu jest karane.

Sam to czasem robisz, pozdro <3

@Topic

Rib ma większe dmg i jest bronią 2 ręczną, czyli na boja bierz 2 ręke, zawsze!.

1ręka dla bodziaka tylko z do expa z buta i pvp..

Ogólnie to rzadko kto lata z fmsem na boja.

Opublikowano

Przypominam, że powielanie odpowiedzi nie jest dozwolone i łamanie tego punktu regulaminu jest karane.

Jak dajecie % na jakieś pierdoły, które nazywacie spamem, a tu za jawny spam nie dajecie nic to tak jest, że w tym dziale w każdym temacie praktycznie ciągle te same osoby odpowiadają mimo, że odpowiedź juz padła, zresztą ten temat jest przykładem, napisałeś, że nie jest dozwolone, a kolejne osoby itak to olały i pisały to samo co było zawarte w poprzednich odpowiedziach.. Może zacznijcie karać takich ludzi i może zacznijcie od tego tematu, bo dwie pierwsze odpowiedzi wyczerpały temat, a kolejne osoby tylko inaczej sformułowały wypowiedź, żeby tylko nabić posta... i w większości tematów jest to samo, że max 2 pierwsze odpowiedzi wyczerpują temat, a kilkanaście następnych powtarza, to co jest zawarte w tych dwóch pierwszych byle nabić sobie posta, ale widać dla niektórych te posty to jakiś prestiż ...

Itak pewnie tylko ja dostane %, a jawni spamerzy będą sobie spamować i pisać bezsensowne posty nic nie wnoszące do tematu.

beztytuuacf.png

Opublikowano

A ja napiszę inaczej.

Jak FMS ma dobre średnie to i z konia można nim bić, ja tak robię zwykle, a na dodatek jest to mniejszy wydatek yang.

Opublikowano

Polecam ci Riba z konia gdy jest gdzie zablokowac moby, a fmsem wal jezeli nie lubisz walic z konia ;)

Opublikowano

z konika expisz to ribkiem ;P

a jak z buta chociaz bodym sie nie expi z buta bo duze szycie dostaje od mobow ... :)

hahah bodym sie nie expi z buta? Jestem ciekaw jak ty expisz w av1 xD

Dla mnie dla body jest najlepszy fms z tego wzgledu ze bodym expi sie z buta, a metka ubijesz z dobrym fms, metki to nawet z buta mozna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...