Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co robic ?

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

A w jakim celu chcesz isc do red lasu...? Expic? Dropic? Pozwiedzać? :P

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Pomocnik
Opublikowano

Do 75 lvl exp w v2, a pozniej to zalezy jak masz eq do groty to w grocie, jak nie to do 79-80 moze byc dalej v2. Co do red lasu to wydaje mi sie ze nie oplaci sie tam w tej chwili expic majac do dyspozycji grote.. :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Nowicjusz
Opublikowano

Mental z racji tego, że bij dość wolno potwory w porównaniu z innymi klasami powinien siedzieć raczej w v2 niż w red lesie. W red lesie po prostu będziesz szybciej padał

Opublikowano

Ja polecam Ci wbić 75lvl, doexpić buffa do 75 i ogarnąć jakieś eq. Nie musi być od razu na diabły bo na początku nie polecam tam iść. Na początku polecam Ci expić na golemach do ok. 83lvl. Wtedy zrobisz biologa, lepsze eq i możesz iść na setaou.

2nsj.jpg

Opublikowano

Ale wy ludzie głupoty gadacie... Niejaki SirMamutPol(jeśli się nie mylę) i inni wbili 99lvl w czerwonym lesie i wy mu każecie zaraz lecieć do groty... Ehh... Do groty musi mieć specjalne eq, a do RL starczy mu hp + buff + broń z sr... Tam możesz na polance spokojnie 85 lvl wbić... ;) Przy okazji metki bić i rękawice + PD dropić ;)

Opublikowano

Taa..

Siedzieć możesz w v2 do 75lvl + wyekspienie buffa do 75. Wtedy postacią bedziesz mial ok 78lvl

Nie musisz potem expic w grocie, kolega @up podał dobry przykład. Ja natomiast polecam exp w DT na tym pietrze gdzie dropisz klucze.

Eq nie musisz posiadac wymagajacego, a szybki resp mobow pozwala spokojne expienie nawet do 82lvl i wiekszego

Opublikowano

Wyexp 75 w v2, nastepnie podrop troche pdkow, i tutaj sie zaczynaja mozliwosci

1. Mozesz cisnac w v2 Do 80 potem do av1

2. Mozesz expic w dt do 80

3. Jak masz dobre eq to mozesz isc do av1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...