Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dowcipy na lekcję

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagraj dzwonek na telefon i puść na lekcji - niezła beka :D

Granat dymny - za to jest niezły przypał, kumplowi psy węszyli na chacie za zabawy z piro xD

Wpierdol sie kumplowi do szafki (jak macie na kod) i wjeb mu tam kanapki, kwiatki z parapetu itp - beka gwarantowana xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jest szansa że cie wypierdolą : )

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mój wujek opowiadał mi, że jego kolega kiedyś nasrał do worka i wrzucił nauczycielce do torebki jak z klasy wyszła.

Ale to już takie hardkorowe.

Opublikowano

Szymcio , mój wujek mówił ,że on mial same 2 i 3 w liceum i nie robił jaj to zawsze nauczyciele w nauce mu pomagali i zawsze widzieli ,że mu się chce a ci co mieli 5 , a brak notatek i same wagary no to mieli problem !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Mam pytanie co do pomysłu z wbiegnięciem do klasy z śniegiem i wysypaniem go.

Jak myślicie mógłbym mieć jakiś przypał jakby mnie poznali? i mam pytanie czy jakbym ubrał czarną czapkę na twarz kominiarkę i czarną bluzę to by mnie poznali?

To zależy, ja byłem w kominiarce i innej kurtce, ale nauczycielka mnie i tak niby "poznała po oczach i RUCHACH". Zadzwoniła do mnie na lekcji w szkole jak byłem, udawałem debila, zadzwoniła do rodziców, udawałem debila, poszedłem do niej, udawałem debila i teraz widać, że jest całkowicie zmieszana. To, że ktoś kogoś osądza nie znaczy, że nie można łatwo zamydlić oczu, wystarczy troche wprawy :P

Granat dymny - za to jest niezły przypał, kumplowi psy węszyli na chacie za zabawy z piro xD

Zakładam, że gdybym otworzył drzwi, wrzucił odpalony i od razu wybiegł to nawet by nie zauważyli, dodatkowo spojrzeliby się raczej na granat, a nie na mnie.

Wpierdol sie kumplowi do szafki (jak macie na kod) i wjeb mu tam kanapki, kwiatki z parapetu itp - beka gwarantowana xD

Nie mamy szafek na kod :/

Mój wujek opowiadał mi, że jego kolega kiedyś nasrał do worka i wrzucił nauczycielce do torebki jak z klasy wyszła.

Ale to już takie hardkorowe.

Lubię hardkorowe dowcipy, ale ten jakoś nie przypada mi do gustu :D

Opublikowano

Wrzuć do biurka karton z mlekiem bo kilku dniach wiecie sami co

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zimie, wziąć śnieg ...zanieść do szkoły ,na lekcje i jak pani się zapatrzy do książki ... ZAJEBAĆ W TABLICE ! xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrob kebsa nauczycielowi

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...