Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dowcipy na lekcję

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tu, bo tutaj można się zapytać, a w dowcipach już raczej nie.

Potrzebuję pomysłów na dość nietypowe żarty, które mogą zostać wykorzystane na lekcji lub/i przed. Dam pare przykładów:

- wjazd do klasy, wyrzucenie śniegu z worka i ucieczka

- zaklenie zamku klejem

- przywiązanie dwóch klamek sal naprzeciwko siebie

Jakieś pomysły? Pisać :)

Opublikowano

Jak nie umiesz podobnych rzeczy na spontanie wymyślić to nie licz, że ktoś się będzie śmiał jak wykorzystasz pomysły innych... ;)

PS. Żeby nie było, że spam to narysuj "penisa" w dzienniku na stronie z uwagami ;)

Opublikowano

Zaklej wszystkim[ ale weź coś mocnego a nie klej do butów dobry ] krzesła na jakimś występie szkolnym i żeby nikt nie wstał , raz tak zrobiłem z kolegą to inni ściągali spodnie ,żeby wstać :P

Weź pastę do zębów sorki kilka past , szpachelkę i przed lekcją całą tablicę pastą caluśką ;) .

A teraz to już idiotyzm : nalejcie z kolegami [moczu] [ jeżeli macie tablice taką z kredą ] do miski z wodą i jakiś nauczyciel jak zamoczy gąbeczkę do tego i zmaże tablice to tego w klasie przez 2 tyg. nie domyjecie taki smród :P

Ostatnie to sznurek najlepiej biały dobrze naciągnięty żeby był niewidoczny przed wejściem do klasy jak ktoś glebie na mordę to wszyscy w śmiech ;P

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Z rana, gdy będzie na zewnątrz poniżej -5 stopni, zwilż podłogę w klasie i otwórz okno.

Na posadzce zrobi się lód.

Opublikowano

Jak nie umiesz podobnych rzeczy na spontanie wymyślić to nie licz, że ktoś się będzie śmiał jak wykorzystasz pomysły innych... ;)

Mam dużo pomysłów jeszcze do wykorzystania akurat, ale lubię jak ktoś daje swój pomysł, bo zazwyczaj inspiruje mnie to do zrobienia czegoś w podobie lub nawet zupełnie inny pomysł przychodzi do głowy.

PS. Żeby nie było, że spam to narysuj "penisa" w dzienniku na stronie z uwagami ;)

hu3hu3...

Zaklej wszystkim[ ale weź coś mocnego a nie klej do butów dobry ] krzesła na jakimś występie szkolnym i żeby nikt nie wstał , raz tak zrobiłem z kolegą to inni ściągali spodnie ,żeby wstać :P

No ale to ma być na lekcję, ale niezłe.

Weź pastę do zębów sorki kilka past , szpachelkę i przed lekcją całą tablicę pastą caluśką ;) .

Chyba lepiej mydłem, wtedy nie da się pisać po tablicy a nie widać dużej różnicy :P

A teraz to już idiotyzm : nalejcie z kolegami [moczu] [ jeżeli macie tablice taką z kredą ] do miski z wodą i jakiś nauczyciel jak zamoczy gąbeczkę do tego i zmaże tablice to tego w klasie przez 2 tyg. nie domyjecie taki smród :P

Nie korzystają nasi nauczyciele z czegoś takiego.

Ostatnie to sznurek najlepiej biały dobrze naciągnięty żeby był niewidoczny przed wejściem do klasy jak ktoś glebie na mordę to wszyscy w śmiech ;P

Trzebaby się tylko zastanowić jak go przyczepić, chyba, że wbiję gwoździa w ścianę i przywiążę, jeszcze pomyślę.

Z rana, gdy będzie na zewnątrz poniżej -5 stopni, zwilż podłogę w klasie i otwórz okno.

Na posadzce zrobi się lód.

Przed lekcją nie ma jak wejść do klasy, ale pomysł niezły :P

Opublikowano

@up thx :P wykorzystam xD Świetny pomysł :P xD

A co do tematu : Oklejcie sufit papierkami z śliną żeby się dobrze lepiło !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Zapytaj nauczyciela czy możesz poprawić pałę, jak się zgodzi to wstań i popraw penisa (UWAGA! nauczyciel może powiedzieć nie lub jaką pałę?).

Na informatyce lub innej lekcji na której będziesz miał dostęp do komputera zamień ze sobą klawisze.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Zrób też na informatyce przypomniało mi się ... zrób klawiaturę według alfabetu A,B,C i tak dalej ;) wszystkie i jeszcze żujcie gumy na lekcji i jak się pani nauczycielka powie : co masz w buzi to powiedz zęby :P

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Schowaj klucz od sali, będzie afera (jeśli nie mają zapasowych) :x

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja pamiętam fajny 'dowcip' z gimnazjum. Weszliśmy do klasy na matmę, na której miał być sprawdzian. Siedzimy, pani rozdała kartki i nagle jeden kolega wskoczył na ławkę i udawał strzelającego terrorystę po czym cała klasa padła trupem na ziemie, a ten stał i się złowieszczo śmiał. Mina nauczycielki bezcenna! ;D

Albo np. zrobiliśmy wesele na pracowni. Przebraliśmy koleżankę w białe łachy, podłączyliśmy muzykę (marsz weselny), połączyliśmy ławki i porozkładaliśmy papierowe talerzyki i plastikowe widelce. ;p

Dobrym zagraniem jest też obklejenie wszystkiego co się da samoprzylepnymi, kolorowymi karteczkami. xD

A i zapomniałam jeszcze jedno (ale do tego potrzeba zgranej klasy). Zamieniacie się tożsamościami + chłopacy ubierają się w ciuchy dziewczyn i odwrotnie. ;> Po prostu ustalacie kto jest kim i każdy reaguje na swoje 'nowe' imię. ;p

Opublikowano

Macie informatykę i komputery w szkole? Spróbuj alt + ctrl + strzałka na dół/lewo/prawo a przedtem ustaw jako stronę domową w przeglądarce ''google hammer'' (wpisz w google to zobaczysz co to jest).

Niezłe xD

Zrób też na informatyce przypomniało mi się ... zrób klawiaturę według alfabetu A,B,C i tak dalej ;)

Było :x

Schowaj klucz od sali, będzie afera (jeśli nie mają zapasowych) :x

Było :x

Zrób sobie kuchnię z sali. Czyli kanapki, nóż, masło itd. na ławkę.

Też było :x

Ja pamiętam fajny 'dowcip' z gimnazjum. Weszliśmy do klasy na matmę, na której miał być sprawdzian. Siedzimy, pani rozdała kartki i nagle jeden kolega wskoczył na ławkę i udawał strzelającego terrorystę po czym cała klasa padła trupem na ziemie, a ten stał i się złowieszczo śmiał. Mina nauczycielki bezcenna! ;D

Albo np. zrobiliśmy wesele na pracowni. Przebraliśmy koleżankę w białe łachy, podłączyliśmy muzykę (marsz weselny), połączyliśmy ławki i porozkładaliśmy papierowe talerzyki i plastikowe widelce. ;p

To chyba nawet wykorzystam :P

Opublikowano

To chyba nawet wykorzystam :P

Jak zechcesz to z weselem to nie zapomnij 'zatrudnić' księdza! Obowiązkowo. Oczywiście cała ceremonia, czyli wejście Panny młodej z ojcem rozpoczyna się wraz ze startem lekcji. ;) Reszty tłumaczyć nie muszę. Standardowe ślub, ale w sali weselnej. :P

Opublikowano

Ja ostatnio wyjebałem w technikum taką akcje :

Siedzimy na chemii i kolega wyciagnał mi z plecaka sniadanie to go opierdoliłem i kazałem mu wziasc papierek. To wkoncu wzial kilka takich i złączył w jedno... Takie wielkie

No i na przerwie umówiliśmy się ze kolega to rzuci na sale i krzyknie granat a wszyscy pod lawke, no to hop rozdała kartkówki obraca sie i nagle GRAAAANAT XDDD A nauczycielka dziekuję oddajesz kartkówke ale mina bezcenna ! :D

OndteAw.png
Opublikowano

zrób śmierdzącą bombę albo na fizyce krzyknij jak ja : ORGAZM ORGAZM i powiedz ,że jesteś Szakira ;P xD nw jak się pisze więc piszę tak jak się czyta

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Mam pytanie co do pomysłu z wbiegnięciem do klasy z śniegiem i wysypaniem go.

Jak myślicie mógłbym mieć jakiś przypał jakby mnie poznali? i mam pytanie czy jakbym ubrał czarną czapkę na twarz kominiarkę i czarną bluzę to by mnie poznali?

random.jpg

Opublikowano

Jak macie wentylacje w szatni od WF to wyjebcie kratki( ale nie wyrywajcie), weźcie torby papierowe ( takie jak mają w amerykańskich filmach na zakupy) nasrajcie do środka zawińcie szczelnie żeby nic nie wyciekło i wrzućcie w wentylacje, po paru dniach przedziurawcie torbe - efekt lepszy niż jak przedziurawicie od razu ;).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...