Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server status unavailable

szewa777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, pojawił mi się niedawno status serwerów "unavailable", a jeszcze z 2 godziny temu grałem normalnie. Wie ktoś co zrobić żeby znowu działało, a może wszyscy mają ten problem ?

Opublikowano

Tak, znowu są problemy z serwerami.

PS. Chyba mam moc - za każdym razem, kiedy myślę sobie kilka godzin wcześniej "dzisiaj sobie popykam w warz", zawsze musi ono nie działać w ten dzień . ;s

Opublikowano

myślałem, że kupiłem dobrą grę a tu... Nawet nie ma informacji o przerwach, serwery co chwile nie działają...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Dzisiaj ma wejść update ale o dziwo nawet strona nie działa.Pozostaje czekać może będziemy mieć miłą albo nie miłą niespodziankę.Up gra jest dobra tylko akurat od niedawna są problemy, które niektórych mogą poważnie wkurzyć bo pomyślą, że pieniądze za które kupili grę poszły w błoto.

Opublikowano

Gra niektórym działa, mi też działa do kiedy nie nacisnąłem alt + f4 :] i już tam to samo co wy , a tak fajnie się lootowało ;]

Za przeproszeniem ale śmiać mi się chce z tego co piszecie ja gram w tą grę 2,5 miecha i przyjemnie mi się gra, każda gra ma bugi i cziterów w Alfie i Becie więc proszę was bez takich uwag.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...