Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Obrazenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko a więc już przedstawiam mój problem chciałem sobie kupić minecrafta (premium) ze strony minecraft.net lecz gdy oglądałem filmy na youtubie jak to się robi to teraz jest zupełnie innaczej ponieważ jest troche inny wygląd tak jakby strony czy cos takiego rejestracja innaczej wygląda i zamiast Username mam swój adres email i nie wiem jak zrobic żeby był username ponieważ tak nie kupie gift coda:/

2 problem gdy jestem na mym koncie na minecraft.net mam zakładke profile i tam był link i jak sie klikło to było okno w którym sie wpisuje GIFT CODE a teraz w zakładce profile nic takiego nie widze

Prosze o pomoc z tymi 2 problemami

Dziękuje i pozdrawiam

Ober: 0

Jak coś widzałem tutaj już temat o tym ale nie był wyjasniony.

•  

Opublikowano

Naprawde dzieki ze to info :)

Jestem wdzięczny a jak jeszcze może wiesz to powiedz jak gift coda sie aktywuje w co kliknac zebym to okno mial

Opublikowano

Naprawde dzieki ze to info :)

Jestem wdzięczny a jak jeszcze może wiesz to powiedz jak gift coda sie aktywuje w co kliknac zebym to okno mial

https://minecraft.net/user/redeem/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...