Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FallenKingdom[RPG + Survival] [Otwarty Świat!] Beta-Testy! Ukryte lokacje! Zostań władcą!

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FallenKingdom [Otwarty Świat] RPG + Survival

minimalserwerminecraft.png

minimalsurvival.png

minimalip.png188.165.239.94:8299

minimalsloty.png5

minimalwltak.png

minimalzwierzetatak.png

minimalpotworytak.png

minimalpvpon.png

minimalpluginy.png

Citizens,Heroes,AllRPG, i reszta to tajemnica!

minimalekipa.png

Archerowy

minimaldodatkoweinforma.png

Serwer są to na razie beta-testy, więc jest ogólnie duza ilosc bledow ;p! Na te beta-testy można się dostać pisząc podanie:

Wzór podania:

Nick:

Imię:

Staż w MC: Ile grasz w MC?

Ile grasz dziennie?:

Dlaczego ty:

O sobie: Min 3 zdania.

Skype/Ts3:

Mikrofon:

Jesteś ogarnięty?: 0/10

Znajomość Ortografii: 0/10

-------------------

Fabuła: Kiedyś istniało królestwo o nazwie RandRiu... Królestwo to cieszyło się sławą w całej krainie! Na całym świecie żyło 4 zaklinaczy, którzy mieli zadanie ochronić całą krainę przed piekielnymi kreaturami. Najsilniejszy ze Zaklinaczy przysiągł, że oswoi smoka.. Ale gdy wypuścił go ze Świata Demonów on oszalał nie dość, że zaklinacz umarł... To cały świat został narażony na zniszczenie.

Ale to właśnie ty możesz to zmienić.. Zwerbuj armię i pokonaj Demonicznego Smoka!

--------------------

Na serwerze sa ukryte lokacje jak i normalne wioski i miasta możesz sam taką założyć za oczywiście opłatą. Walutą serwera sa Szmaragdy=Zloto=Gold Nuggety.

Są NPC, które dają questy itd.. Sami się przekonacie o innych zaletach serwera jeśli oczywiście wejdziecie!

byadampoloczek.png

Opublikowano

Nick: KosmoTost

Imię: Sebastian

Staż w MC: 2,5 Roku

Ile grasz dziennie: Na kompie siedzę ok. 5 - 6 h, z czego ok. 2 - 3 to Minecraft

Dlaczego ty: Jestem miły, sympatyczny i pomocny. Każdemu chętnie pomogę i doradzę. Jestem zabawny i łatwo się zaprzyjaźniam.

O sobie: Mam na Imię Sebastian i mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Interesuję się sportem, a dokładnie Siatkówką. W wolnej chwili lubię poczytać książkę.

Skype/Ts3: 2 razy tak

Mikrofon: tak

Jesteś ogarnięty?: 9/10

Znajomość Ortografii: 9/10

Opublikowano

Nick: Czipendejs

Imię: Jonatan

Staż w MC: Ile grasz w MC? : od wersji alpha jak minecrafta nawet nie nagrywali polscy lets playerzy

Ile grasz dziennie?: 8-10h

Dlaczego ty: Ponieważ uwielbiam serwery RPG umiem wczuć się w klimat RPG, fabuły , w jakieś postacie itd , chciałbym wam pomóc stworzyć super serwer fabularny , nie jestem trollem który niszczy hejtuje i wyzywa czytam regulaminy i przestrzegam . Jestem bardzo pomocny zawsze chętnie pomagam nowym zielonym użytkownikiem . chętnie pogram sobie u was i potestuje. powiem co dodać a co zmienić.

O sobie: Min 3 zdania. Mam na imię natan , jestem uczniem klasy III gimnazjum , Moje hobbby to wędkarstwo oraz , własno ręcznie robię broń białą lub eliskisry ostatnie co zrobiłem to wywar z pająką i szynki , kropla tego zabijała mysz w 2 sekundy .

Skype/Ts3: Posiadam oby dwa używam akurat na co dzień.

Mikrofon: Tak

Jesteś ogarnięty?: 8/10

Znajomość Ortografii: 7/10

xmMfHrm.png
Opublikowano

Serwer Fajny, Otwarty świat, wszystko ok. Poukrywane lokacje itd. fajnie zrobione, ale w mieście jest PVP i jakiś pros mnie zabił i straciłem całe eq :/

Opublikowano

Ehhh dobra nusze dać opinie , po 1 serwer ma tylko 5 slotów , po 2 nie ma żadnych budowli serwer w niczym nie przypomina Typu RPG nie ma żadnych ukrytych lokacji gdy wszedłem na serwer spawn jako jedyna budowla odrażał oczy . inni gracze odraz wychodzili z serwa.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ehhh dobra nusze dać opinie , po 1 serwer ma tylko 5 slotów , po 2 nie ma żadnych budowli serwer w niczym nie przypomina Typu RPG nie ma żadnych ukrytych lokacji gdy wszedłem na serwer spawn jako jedyna budowla odrażał oczy . inni gracze odraz wychodzili z serwa.

1. 5 slotów to dlatego, że są to beta-testy i zaraz dodam 8.

2. Grałeś 5 minut i budowle chcesz znaleźć ^^

3. Kto wychodził? Nie myślisz chyba, że każdy ma no-life.

4.Jedyna ... Spawn był budowany na szybko bo czekam na mojego budowniczego.

5 A więc?

Ogólne statystyki:

Permissions: 100%

Budowle: 15%

Pluginy: 40%

NPC: 20%

Opublikowano

Pokonaliśmy małego smoka? A to oznacza że ich jest więcej?

Razem z kilkoma wojownikami przedarliśmy się przez Legiony Zombie i pokonaliśmy Małego Smoka ale zostało ich jeszcze kilka więc strzeżcie się!

Wojownicy:

Archerowy (Ja) (Mag,Łucznik)

ElKomendante (Mag)

Xsenon1996 (Wojownik,Łucznik)

Mateuszzombie (Wojownik,Łucznik)

2002 (Wojownik)

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...