Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kraina Obfitości [1.4.6] [LIFEMC] [HARD] [PVP] [WH] [ETC.] - Zapraszamy!

Arkblon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kraina Obfitości

Start 13.01.2013

13:00

Serdecznie zapraszam do składnia podań, dzięki którym dostaniesz się na serwer, gdzie przeżyjesz dobrą zabawę!

NON-PREMIUM/PREMIUM

Liczba slotów: 10.

Ilość miejsc na White-List: na razie nieograniczona.

Eventy są co tydzień!

Na start podstawowe EQ!(Dostępne co 24h!)

Wymagam jedynie konta na Youtube(min. 20 widzów), oraz Skype.

ADMINISTRATOR

[Pacmenie]

PLUGINY

- Essentials (Komendy /kick, /ban, etc.)

- LifeMC (Wprowadza ilość żyć na serwer)

- WorldBorder (Nie da się wyjść poza daną granicę mapy)

- NoCheatPlus (Anty-Cheat)

- AutoSaveWorld (Automatyczne zapisywanie świata)

- LWC (Zabezpieczenie skrzynek itp.)

... i wiele więcej...

WZÓR PODANIA

Nick:

Nazwa na Skype:

Link do kanału na YouTube:

Coś o sobie(min. 5 zdań):

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?:

s124.csrv.pl:19413

Opublikowano

Za tydzień zostały ustanowione następujące wydarzenia:

- Speed Mining (Jak najszybciej dokop się do celu)

- Sprint Parkour (Jak najszybciej przejdź parkour)

Opublikowano

Nick: Krystian

Nazwa na Skype: vivacodmw3 ( jeszcze nie po mutacji )

Link do kanału na YouTube: MegaKrycha1

Coś o sobie(min. 5 zdań): Lubie pomagac gracza. Jestem ucziwy i nie grifuje . Znam dobrze komendy , gram w minecraft od 1.5. Ladnie buduje , robie wlasne mapki escape , parkour. I jestem z Miasta Szczecin

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Bo lubie grac na serwerach z wl bo wiem ze Admin wie kogo dodaj do serwera.

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Nick: Froostu (w grze)

Nazwa na Skype: jak się przyda to podam.

Link do kanału na YouTube: jak narazie nie posiadam.

Coś o sobie(min. 5 zdań): Jestem aktywnym graczem ale nie gram jak jakiś nałogowiec, Gram w 99% fair-play, Jestem szczery :P , grę znam jak własną matke ,ogólnie ogarniam tylko nieraz mi odwala ze względu na wiek xD, w razie jakich kolwiek pytań pisz bo nie wiem co chcesz wiedzieć.

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: hmmm, denerwuje mnie liczba serwerów przepełnionych dziecmi którzy nie ogarniają :/ wydaję mi się że ten jest ogarnięty.

Opublikowano

Nick: Costume09

Nazwa na Skype: nasami2000

Link do kanału na YouTube: http://www.youtube.com/user/costume09

konto zostało załozone 3 lata temu ;)

Coś o sobie(min. 5 zdań): Jestem dziewczyną, chodzę do 6 klasy. W MC gram od roku. Na samym początku miałam konto premium, z którego zostałam okradziona ;/ Nick wywodzi się z konto YouTube ( powyżej link :] ) .Od 6 miesięcy gram prawie tylko na serwerach MultiPlayer.

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Serwer wydaje się fajny, plugin LifeMC, to jeden z moich ulubionych :). Na 100% będę sobie wyobrażać, że gram na Kwadratowej Masakrze, dziękuję i mam nadzieję, że będę mogła grać na tym serwerze

Opublikowano

@up

Costume09 dodana.

@xm4ni3kx

Nie masz konta na Youtube, które jest wymagane.

@Lubie_Lody12

Jednak zostałeś odrzucony, nie spełniasz ilości posiadania widzów.

Na potrzebę serwera ustanowiona data startu 13.01.2013r.(Wcześniej było testowanie.)

Zapraszam do zapisów!

@down

Nie zostajesz dodany ze względu na brak konta na YouTube z min. 20 widzów...

Co w tym jest niejasnego? Czy ktoś cie w ogóle zmusza?

Sprostowanie - Nie masz konta na Youtube, które ma 20 widzów - nie grasz. (Jeśli wiesz co to jest "sprostowanie"...)

Opublikowano

Czyli zostaję dodany , czy też tak się nie stało ? Bo napisałem że konta na YT jak narazie nie mam, a filmów z serwera i tak nie będę nagrywał.

Twój post jest nie do końca jasny, oraz na serwerze grać nie muszę ;)

Opublikowano

Nick: Enter280

Nazwa na Skype: kuba.leks

Link do kanału na YouTube: http://www.youtube.com/user/Enter280

Coś o sobie(min. 5 zdań): Lubię grać w MC i inne gry:P. Posiadam MC Premium. Lubię kakao i herbatę. Mieszkam w Krakowie. Lubię gadać na skype :P

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Lubię ogranięte serwy w minecraft.

Opublikowano

Nick: 1krzys1

Nazwa na Skype: Niestety nie posiadam mikrofonu,ale jeśli będzie potrzebny nick na skype to podam ;)

Link do kanału na YouTube: http://www.youtube.c...s1?feature=mhee

Coś o sobie(min. 5 zdań): Nazywam się Krzysztof (co można stwierdzić po nicku) jestem ogarniętym graczem oraz pomocnym ;) Nigdny nie zostałem zbanowany za obrażanie graczy lub grief. Nie jestem graczem typu Covers,czyli że jak ktoś mnie zezłości to ja nie wyzywam lub griefuje.

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Ponieważ zawsze chciałem zagrać na tego typu serwerach :)

KckC7.jpg

Opublikowano

ale to że nie posiadam mikrofonu to nie problem? ponieważ posiadam tylko słuchawki bezprzewodowe które są bez mikrofonu :/

@up. To git :)

Ps: czemu start dopiero w Poniedziałek a nie np. dzisiaj lub jutro? :)

KckC7.jpg

Opublikowano

Nick: dawid130801

Nazwa na Skype: dawidkropa14

Link do kanału na YouTube: http://www.youtube.com/user/LubieMINECRAFTAiTNT

Coś o sobie(min. 5 zdań): Lubie grać na tego typu serwerach. Spędzanie z różnymi ludźmi czasu to jak dawka energi. Tego typu serwery są nie popularne aż tak w Polsce. Jestem kulturalny. Dobrze buduję, gram i pomagam innym

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Ponieważ niema dużo takich serwerów w Polsce i myślę ,że poznam ciwkawych ludzi.

Opublikowano

@up

dawid130801 dodany

Start przesunięto o 1 dzień wcześniej.

---------------------------------------------------

Po starcie serwera będzie bardzo chucznie!!!

Zapraszam do zapisów!

Opublikowano

Nick: adam30003000

Nazwa na skype: adam.jaltuszewski

Link do kanału na YouTube: https://www.youtube.com/TheAdamPlay

Coś o sobie. Pierwsze co, to jestem ogarnięty. Wiele razy grałem na tego typu serwerach. Sam miałem taki serwer gdzie grało dziennie po 20 osób. Znam ortografię, znam zasady panujące na takich serwerach, nie griefuje, umiem się zachować, niestety nie mam mutacji. Spędzanie czasu ta tego typu serwerach z fajnymi ludźmi to fajna rzecz. Dobrze buduje, często gram, często jestem aktywny na skype. Nigdy mnie na takich serwerach nie zbanowali, jestem kulturalny.

Dlaczego chcesz akurat tutaj grać?: Ostatnio nie mam stałych serwerów, na których gram (oprócz mojego skyblock), więc chętnie bym się w takie coś pobawił, bo to może być fajna zabawa. Mogę tam poznać ciekawych ludzi!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dodano do listy event Spleef, każdemu pewnie chyba znany =]. Odbędzie się on w 1 dzień po starcie serwera!

TeamSpeak zostany podany po starcie serwera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...