Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S3 ProMT2 [Dedyk]

monogi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom , zagram .

Tu nie liczy sie prezka lecz serwer

Jeżeli uważasz , że prezaka server się nie liczy to źle myślisz , tak jak administracja wykona prezke tak będzie podchodziła do servera , tutaj mamy przykład...
xhsd.png

Opublikowano

a daj spokój serwer i tak dojebany pisze ze brak is a kazdy z eq z is lata ... jeszcze powinni zamknac ta prezke za oszustwo. zero infa czemu serwer off nic kompletnie porażka.NQ

Opublikowano

Godny do polecenie server. Szybko nie padnie jest to w paru tysiącach procent prawdopodobne. Chętnie zagram.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

nie rozumiem ich... 3 serwery takie same o.0 po co ?

Serwery różnią się od siebie a jeżeli jesteś zbyt głupi aby pojąć czym to już nie moja wina.

@Topic

Gram na ich serwerach od 2 lat i nie narzekam, a wy ledwie serwer zobaczycie i już lecą bezsensowne komenty od dzieci neo i noł lajfów, taka jest prawda.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

a działa w ogole ?

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Deco Geniusz, Free reje a client płatny co miesiąc 5-6zł do puki nie zablokujemy.

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Dokładnie ;>

O co Wam ludzie chodzi ? Download za darmo, a Wy jakieś problemy robicie ... Kompletnie tego nie rozumiem

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Prezka do dupy a po drugie taka prezentacja już istnieje więc po co robisz drugą ? Wbije :) Deco robi stabilne serwy. Zapraszam.

Skąd wiesz,że serwer jest od Deco? To,że jest to serwer pod nazwą ''ProMT2'',nie znaczy,że serwer będzie stabilny.Dla mnie są trochę podejrzane raty.Jakim cudem na 4fun są 200procent(2x PL)?250lvl w 2 lata :D Popraw ten błąd i uzupełnij prezke.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Skąd wiesz,że serwer jest od Deco? To,że jest to serwer pod nazwą ''ProMT2'',nie znaczy,że serwer będzie stabilny.Dla mnie są trochę podejrzane raty.Jakim cudem na 4fun są 200procent(2x PL)?250lvl w 2 lata :D Popraw ten błąd i uzupełnij prezke.

To jest server deco, bo na jego forum były 3 działy. ProMT2 s1, ProMT2 s2 i ProMT2 s3.

Może by tak close temat, gdyż server już nie istnieje? Oh god ...

Opublikowano

To jest server deco, bo na jego forum były 3 działy. ProMT2 s1, ProMT2 s2 i ProMT2 s3.

Może by tak close temat, gdyż server już nie istnieje? Oh god ...

No i właśnie o tym mówię ;)

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...