Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aukcja na allegro

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na single klucz masz na necie z generatorów, fake jak byk ale podobno działa BO TO TYLKO CRACK + KEY do OFFLINE gry która sobie ściągniesz sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem ma po części rację. Aczkolwiek nie wydaje mi się, żeby ta aukcja była 'fejkiem'. Obstawiam iż jej właściciel po prostu znalazł łatwy sposób na zarobek, bo nie każdy umie sobie poradzić ze znalezieniem. Po prostu zrobi za 9,50 dokładnie to samo, co Ty możesz zrobić za darmo. ;D

Opublikowano

ten program nazywa się chyba steam cracker, czy jakoś tak, dostajesz wszystkie gry na steama, lecz w offline, on pewnie sobie skonfigurował tylko pod jedną gre ;f

chyba jakieś 2,5k gierek 1,2-3k http://img696.images...17/54964029.png

lecz aby to działało potrzebujesz jednej kupionej gry na steam, więc jak cię złapią to szkoda, i czasami nie warte poświęcenia :>

Opublikowano

tia, ale szybciej było znając w moim przypadku algorytm do generatora, tak z ciekawości poszperałem po forach ;)

zresztą kto ciekawy niech pyta autora aukcji o szczegóły

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
Po wykonanym przelewie dostają Państwo wszystkie dane do rozpoczęcia swojej z najlepszym managerem piłki nożnej w trybie single player.

czyli jakaś ściema grubymi nićmi szyta.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

W grudniu skusiłem się na taką aukcję bo chciałem przetestować grę, otrzymałem linka z 5 paczkami do pobrania, każda zawierała inne dane do konta oraz hasła. Pograłem zaledwie 2 godziny bo jacyś idioci pozmieniali hasła.

Zdecydowanie odradzam zakup kont na takich aukcjach pomimo tego, że cena jest kusząca.

Lepiej złożyć się z kolegami i kupić oryginał.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up

Wtedy piszesz do typa że zwrot hajsu, albo tego tak nie zostawisz ;)

userbarwb.png

Opublikowano

@up

kontakt jest zerowy ze sprzedającym, kiedyś u niego kupiłem kilka kluczy i grałem cały czas, niestety jak ktoś się łasi na kasę i sprzedaje te same dane ponad 100 osobom to rzeczą naturalną jest że znajdą się jacyś debile co postanowią pozmieniać hasła żeby mieć tylko konto dla siebie

dostał negatywa i na tym się skończyło, dalej sprawy nigdzie nie będę zgłaszał o błahe 10zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Błahe 10 zł, a koleś w najlepsze sprzedaje to setkom osób...

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...