Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Relase]Shitox Story v0.1

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuj kurwa dupa cipa -.-

Nie wysyłaj aćku mała kurwo dajżez poprawną baze danych niełopie ....

dawid1122-3684.png
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

hehe a działa to pod v0.55? ^^ moze wkoncu zrobie serwer xD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

jak bedzie pod v.055 bedzie jazda !xD a Amoria jest? na tym silniku?Hehe a takto pod v.53 czy 4?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

Boże, moge zrobić OdinMS serwer v55 Re-Pack, ale to bezsens.

Czekam na jakieś lepsze pliki do TitanMS czy coś. Nie nawidze Vany, nie potrafie jej zrobić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Silnik -.^??? Najpierw myśl, potem pisz... Niedość, że c++ jest trudne samo w sobie, to jeszcze tworzenie czegoś tak zaawansowanego ja "silnik" jest w h*j trudne (Nie mówie, że Aciek666 nie potrafi, bo niewiem xPP)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Boże, moge zrobić OdinMS serwer v55 Re-Pack, ale to bezsens.

Czekam na jakieś lepsze pliki do TitanMS czy coś. Nie nawidze Vany, nie potrafie jej zrobić.

To zrób ten re pack

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słuchajcie, to już jest stara wersja.

Gdybym miał chodziaż odrobine lepszy komp (net dobry), to bym to zrobił.

Chcecie zobaczyć jakiego mam kompa? Już piszę.

190 RAM,

Karta Graficzna Zintegrowana z RAM'em.

Karta Muzyczna Zintegrowana.

40 GB Dysk.

2.66 GHz Intel Celeron.

Po za tym, zasilacz wymiałem 4 razy..

Optimus, nie polecam tych komputerów.

Słuchajcie, jeśli mi się uda z tym wszystkim połapać, zrobić i ściągnąć przedewszystkim maple v59 to silnik wyjdzie, raczej na

OdinMS Source, ale naprawde uwierzcie, ja nie mam dobrego kompa !

Właśnie jeszcze na tym robiłem sobie ten silnik, kompilacja w C++ trwała 10-20 minut, trzeba mieć do tego straszną cierpliwość.

JAK MI SIĘ UDA! ZROBIE! A do testowania musze wszystko ściągać od nowa, ponieważ miałem format.

Sam Maple trwa do ściągania 3h. Tematu proszę o nie zamykanie, postanowiłem się troche za to wziąść, ale nie obiecuje, że to wszystko będzie SZYBKO wychodziło !

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Polecam kupić Ram ;D kupić 1Gb Ramu za 50-60 zł spokojnie kupisz;D No i wtedy serwer spokojnie mógłbyserwer sobie postać no i by ci sie lepiej pracowało. Lepiej niz dotychczas;D

Opublikowano

Twarde dyski tez nie sa takie drogie więc możesz dokupic paredziesiąt giga jak uzbierasz kasy

Opublikowano

Hah, dobrze.

U mnie sytuacja jest krytyczna z kasą. Gdyby chodziaż 50 groszy od osoby z mojego OTS'a wpływała kasa.

To zobaczcie:

http://www.speedyshare.com/436455673.html

Ale no cóż, u mnie jest krytyczna sytuacja.

Gdyby moi rodzice mieli zaświadczenie o pracy, to bym miał kompa. Ale no niestety, teraz jeszcze szkoła.

Ta pierdol*a szkoła mi blokuje też. Naprawdę, u mnie jest sytuacja beznadziejna... A za neta już od dawna nie płace xD.

Nie mam kieszonkowego, prosiłem już rodziców nic z tego.

Tak czy inaczej, spróbuję się za to wziaść!

Opublikowano

chetnie ci pomoge aciek skoro taka trudna sytuacja u ciebie

co 2 glowy to nie jedna

mamy swoje gg mozemy razem popracowac

tylko mi zlec co mam robic ja sie tym zajme

Opublikowano

Zawsze grałem solo, i tylko pytałem o drobne problemy.

Już mam wszystko ściągłem 2 wersje maple.

Maple v55 i v59

MySQL musiałem skonfigurować itp... tak czy inaczej, biore się za to za chwilkę.

Mam pytanie, chcecie Polskie NPC?

Opublikowano
Zawsze grałem solo, i tylko pytałem o drobne problemy.

Już mam wszystko ściągłem 2 wersje maple.

Maple v55 i v59

MySQL musiałem skonfigurować itp... tak czy inaczej, biore się za to za chwilkę.

Mam pytanie, chcecie Polskie NPC?

Nie baw sie w tłumaczenie... To nie ma sensu.

Jak masz jakieś problemy to pisz na dżi-dżi.

Opublikowano

Proszę o o usunięcie tematu.

Zanim to zrobię to tak.

- NPC otwiera mi się 3 min.

- Gra zanim włącze, wloguje - 10 min.

- Lagi jak cholera - w ch*j.

Nie mam sensu go tworzyć, przykro mi.

Proszę o usunięcie tematu !

Opublikowano

@up haha >.<

Trzeba wiedzieć gdzie szukać a kupisz tanio >.<

ja kupiłem w ubiegłym miesiącu hdd 360gb za 45 zł i 1 kość ramu 2gb za 71 zł sprawne >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...