Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pentakill Katarina

Redus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemta! Wstawiam moją pente katą, na normalu ( już widze te hejty "na normalu i to jeszcze katą nic trudnego" itd.) . Jest to moja pierwsza penta :)

Jak ogarne replaya to wstawie :). Wczesniej jeszcze double quadre miałem :)

pentakata.png

Co do botów to trolowałem z lekka bo przez przypadek wziąłem boty zamiast normala :D

Opublikowano

Nie hejtujcie go, sami pewnie jak wbijacie double na botach to się jaracie, że calutka wieś was słyszy...

Bulid zły (tak tak, tylko zły) ale miło jest zobaczyć pente

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kto ci powiedzial ze void byl pierwszym itemem ? Mejai byl pierwszy bo dobrze mi szlo przez co nastackowalem na maxa i survi nie bylo tak bardzo potrzebne. Chcecie hejtowac idzcie na youtube... Noobem mozecie nazywac ludzi majacych po 0-15 itd. Pozatym ten build nie jest zly, byl by taki mial po kilka takich samyc itemkow jak np rabbadon...

Po niektorych postach widze ze niektorym nauka czytania ze zrozumieniem by sie przydala.

Opublikowano

Przy ogarnietym teamie ktory ci pomoze w grze to penta katarina gotowa. Na normalach mialem z 3razy, kazdy mecz kata to min. triple.

Wczoraj wbilem na rankedzie quadre katą i sksul mi blitz zamiast przyciagnac, byla by penta.?

I tak gz

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

na normalu penta pff i to jeszcze katarina, hahaha, i te 73 farmy wez lepiej nie wstawiaj juz niczego

Pan Legacki lepiej wyjdź już all wkurzasz zobaczcie sobie na inne jego odzywki w tematach .

Jeżeli pierwsza penta GZ . przed chwilą mój brat penta Voli :P na rankedzie WTF ! ? ostatnio miał to samo xD tylko na normal .

Nie przejmuj się hejtami na prawdę GZ >

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

filmik fajny bo zabiles praktycznie sam 5 przeciwników ale widać że grałeś z noobami bo nawet nie wiedzieli co się stało a ulti mogli spokojnie ci wyłączyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...