Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd co jak?

ZWYROOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytania :

1.Czy da się jakoś zarobić te punkty co przez wysłanie smsa się dostaje?

2.Jak rozwijać Annie?

3. Jak rozwijać Tarica?

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

1. Graj cały czas, nie wychodź z gier. Nie trolluj.

tzn? gram do końca zawsze jak jest mecz jak grałem 1 raz to nie wiedziałem i wyszedłem i nie trolluje.

Opublikowano

1.Chodzi o RP (Riot Points'y) tak? Jeżeli tak to reflinki za 10 na 10lvl masz 975RP, poprzez eventy, konkursy i od znajomego.

2.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/annie-hide-and-seek-an-in-depth-guide-104331

3.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/taric-support-why-gems-are-truly-outrageous-s3-update-243829

Na początku buildy z mobafire są dobre z czasem nauczysz się budować swoje buildy oraz itemy do danej sytuacji.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Nie, za wygrane mecze masz IP na polski PZ.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

A za wygrane mecze się dostaje?

Nie, nie dostaje się.

@top

1. Jedynie robienie refflinków, za 10 jest 975 rp, za 50 czy ileśtam 4k bodajże..

2. Build ap : butki magic pene, Rod of Ages, Rabadon, Void Staff, Zhonya, Guardian Angel Max R>Q>W>E

3. Taric to typowy support, robisz itemy które dają jakiekolwiek utility. Max R>W>Q>E

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie , dlaczego tak sądzisz? Większość rzeczy kupujesz za IP (PZ) . Przy kupnie champa masz do wyboru czy kupujesz za IP czy za RP . Runy kupujesz tylko za IP . Tylko skiny do champów są za RP , ale za lajka na fejsie dostajesz Riot Girl Tristana a za suba na YT Unchained Alistar (jak nie masz tych champów to je dostajesz wraz ze skinami) .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Ech kolejna gra tylko na kase ;/

Riot juz dawno mowil, ze wszystko co wplywa na rozgrywke jest dostepne za ip. Za rp mozesz kupowac skiny (ktore nic przeciez nie daja oprocz lansu) czy te champy, ktore mozesz kupic za ip ...

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ech kolejna gra tylko na kase ;/

Jak na kasę? Przecież jedynie skiny są za rp które nie dają żadnych boostów etc, zmieniają tylko wygląd. Przecież riot daje możliwość dostania "darmowych rp" - za zapraszanie znajomych.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Cześć mam pytania :

1.Czy da się jakoś zarobić te punkty co przez wysłanie smsa się dostaje?

2.Jak rozwijać Annie?

3. Jak rozwijać Tarica?

1. RP można kupić tylko przez sms.

2. Annie - Kupuj itemki na moc umiejętności

3. Taric - kupuj itemki takie, które mogą pomoc naszemu koledze z linii.. patrz na opisy itemków.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Jakby była bez RP, to byłaby płatna z abonamentem + samymi PZ ;)

@up

RP da radę kupić przelewem, psc itd.,więc nie pier*ol, że tylko przez SMS się da...

;)

Opublikowano

@up Zobacz co napisał autor.. pytał się o sms, więc mu odpowiedziałem.. Jak wejdzie w sklep.. to na 100% zobaczy, że są inne metody.

facepalm-300x216.jpg

A co jeszcze do topu to..

Za rp kupujesz tylko boosty i skiny. Reszty sie nie opłaca.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano
Nie , dlaczego tak sądzisz? Większość rzeczy kupujesz za IP (PZ) . Przy kupnie champa masz do wyboru czy kupujesz za IP czy za RP . Runy kupujesz tylko za IP . Tylko skiny do champów są za RP , ale za lajka na fejsie dostajesz Riot Girl Tristana a za suba na YT Unchained Alistar (jak nie masz tych champów to je dostajesz wraz ze skinami) .

gdzie mam dać lajka ? i komu suba linki pls i opis w jaki sposob dostane.

Opublikowano

Annie rób po AP , na samym początku rzucaj w byle co skille aby naładować czar bierny który powoduje , że po rzuceniu 5 czy tam 4 skilla ogłusza a potem seria . Taric to support .

a co do skórek free to wejdź tu

http://eune.leagueoflegends.com/

i po prawej stronie masz follow us a facebook i youtube i kliknij jak jestes zalogowany na lolu stronie !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Annie mi się dobrze gra jak mam ogarniętą drużynę. Taric to niby support ale jak nim gram wykupuje sobię buty i 3 rzeczy defensywne i właśnie tak grałem rzucili się w 4 na mnie 3 zabiłem dopiero garen mnie zabił (mocny typ ;p) ale ogólnie taricem mi się fajnie gra a o to tu chodzi. Wróćmy do tematu RP.

Opublikowano

RP da się tylko kupić najlepiej przelew i paysafecard , sms to wydatki ;)

Jedynym najlepszym sposobem zarobku RP są reflinki kiedy wejdziesz na główną stronę lola w przeglądarce i się zalogujesz to po prawej stronie wejdź w zaproś znajomych i tam jest specjalny link robisz przez to konto i dobijasz 10lv [ za przejscie samouczka dostajemy juz 3 lv ] robiąc 10x takich kont 10lv dostajemy darmowe 975RP inaczej jedna skórka warta 975RP albo sobie to jakoś zaplanujesz .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jak ja na głównej postaci mam 7lvl.. jest coś na lajkowanie i suba.

Opublikowano

Tylko skórki są za suba i lajk na fejsie ostatnim sposobem jest zarabianie punktów elo hell za wrzucanie obrazków ale właśnie nie wiem ile punktów jest za obrazek i ile trza mieć punktów żeby wymienić na RP ;)

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

co wy gadacie, że niby skiny oprócz wyglądu nic nie robią serio ???

przecież każdy skin co ma okulary to dostaje o 1 pkt mniej od ataków słonecznych np leony :)

niby mało a czasem wychodzisz z tf z 1hp :) więc nie pie*******

@top

najlepiej kup przez psc :)

supportem nie chodzi o to by zrobić penta (zabić wszystkich) tylko na pomaganiu drużynie, od penty zajmuje się twój adc :) może czasami ap,apc

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a skad te skorki za suba na fajsie? co trzeba zalajkowac? link pls

Opublikowano

wszystko masz na stronie głównej lola po zalogowaniu , zejdziesz trochę w dół i po prawiej pisze o fejsie

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...