Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Cheat'O'branie Edycja II

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakło mi 3 punktów ;( Gratuluję.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Musiałeś przelecieć tematy na szybkiego...

uhcei2.jpg

dla twojej uwagi, bot caly czas siedzial na dropboxie + robie do niego uptade więc ilość pobrań się zeruje

w dodatku nie spamowałem nigdzie tym botem, aby go rozpowrzechnić, lecz jeżeli społeczność ogame by się dowiedziała o auto farmerze(albo o czym kolwiek innym), to byś zobaczył ile osób by ściągało, a ten dział odwiedzają tylko przechodnie

jak masz jeszcze jakieś uwagi to pisz, chętnie ich wysłucham

co do tematu, to dawno zapomniałem o tym konkursie bo nie liczyłem na jaką kolwiek nagrode, a co do gier to wygrała najtańsza, czyli ktoś kto zajął 2 lub 3 miejsce pogra sobie w fife :>

http://scr.hu/0rby/5ssix

@down

no tak, ja wybrałem cs:go, więc została fifa i warz

Opublikowano

@up

pisali, że nagrodę sam wybiera zwycięzca, później drugie miejsce jedną z tych która zostanie, a trzecie miejsce ma już tą co zostanie na koniec.

Opublikowano

Ja pierdziele, znowu spiny. Meliske i do wyrka spać panowie.

@Gratulację, dobra robota!

Każdy tutaj jest zwycięzcą bo to dzieki właśnie takim osobom, te forum się rozkręca i jest najlepsze w Polsce w swojej tematyce!

Opublikowano

Świetna robota, gratulacje szczęśliwej trójce, gratulacje ! :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wydawało mi się, że zasady były inne, cheaty miały być oceniane od 0 do 5 i wszystkie punkty miały być zliczane o ile dobrze pamiętam.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...