Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wartość w broni!

lipa687

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wartością ataku w broni.

Gdy sobie normalnie wypakowuje item_proto, wchodze przez notepada i edytuje bony, czyli mianowicie applytype0 i applyvalue0 itd... zmieniam wartość ataku w tym pierwszym type i value 0 na przypuśćmy 2000 wartości to w grze mi się to zmienia, ale jeszcze przed tym bonem "2000 wartość ataku" jest inny bon wartość ataku i nie wiem jak właśnie usunąć ten pierwszy, tak aby tylko ten co ja che żeby był. Bo ta wartość której ja nie chce nie ma jej w tych applytype i value. Gdzie to usunąć, jak to zmienić. Pomocy. Daje plusy i pozdrawiam.

14mytj8.png

Opublikowano

Edytujesz wartosc bonow w item_proto clientowym i serwerowym?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

UP pewnie on nie wie, że trzeba po stronie serwera zmienić, żeby te DMG było realne, a nie tylko był sam napis.

Opublikowano

Najlepiej zmień tylko w clientowym i uzyj Metin2Tools by Terenzo . Jest tam taka funkcja przydatna do konwertowania item_proto server-client i client-server

Opublikowano

Up najlepiej wszystko robic recznie a nie za pomoca jakichs gownianych programow aby isc na latwizne..

Pisz pw pomoge za pomoca Tv.

2252770056.png

Opublikowano

teken akurat 2x up mówi dobrze ta funkcja jest najlepsza dotąd jaką widziałem super rzecz Polecam

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Watpie ta funkcja jest dla lewusow takich co czekaja na gotowe i nie potrafia nic zrobic sami..

Program za nich zrobi..

Ja takich gowien nie uzywam jak cos robie ,robie od poczatku do konca wlasnorecznie.

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...