Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na serwer typu [Kwadratowa Maasakra S3] YouTub'owa Przestrzen!

patison234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile masz lat: 14

Jaki jest twoj nick w minecraft: koxior

Kontakt skype(w celu podania ip): popeka3

Premium: Tak

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Lubie tego typu serweru.Jestem ogarnięty oraz kreatywny.Bardzo chciałbym dostać sie na ten serwer :D

Opublikowano

Ile masz lat? --> Wiec 14 : )

Jaki jest twój nick w minecraft? --> tymon10

Skype? --> timotus5

PREMIUM ? --> Oczywiscie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?

Więc powiem to co każdy yy oczywiście jestem kreatywny w miarę ogarnięty lubię spędzac czas z przyjaciólmi ( beka w hu* :D ) staram się być lubiany mimo to jestem trollem. Jestem towarzyski i przyjazny : ). Lubię grać na serwerach typu rywalizacja (skyblocki , itp. , itd... Z chęcią pogram tam na serwerze wyprubuję swoję siły liczę na dobrą zabawę. Czekam na odp. i reakcję . Chiałbym pograć na serwerze z góry dzięki za propozycję :).

Opublikowano

Ile masz lat:15

Jaki jest twoj nick w minecraft:XPUNKSX

Kontakt skype(w celu podania ip):magnetic115 prosze o odpowiedz ( tutaj bo na mpc zadko wchodze ;D)

Premium:niestety nie ( allegro mnie oszukalo i stracilem dowod ze skin mam xD)

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?:szukam serwera jak masakra ale niestety trudno o dobry licze ze ten bedzie idealny pisze ostatni ale licze na wyrozumialosc ;)

Opublikowano

ile masz lat: 16

Jaki jest twoj nick w minecraft: BielciU

Kontakt skype(w celu podania ip): dafcio.bielo

Premium: NIE

Dlaczego chcsz sie dostac na nasz serwer: W długie, nudne wieczory nie mam co robić. Z chęcią bym zagrał na jakimś serwerze mc ;)

Opublikowano

Jaki jest twoj nick w minecraft: DarkDevision

Kontakt skype(w celu podania ip): KyuirPlay

Premium: Tak

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Chętnie zagram na serwerze tego typu, ponieważ lubię tą serie i sam chciałbym spróbować :3

Opublikowano

Ile masz lat:14
Jaki jest twoj nick w minecraft:alek100pl

Kontakt skype(w celu podania ip):
Premium:tak
Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?:lubie servery tego typu

Opublikowano

Ile masz lat:17

Jaki jest twoj nick w minecraft:Solony150i

Kontakt skype(w celu podania ip):patrykotrebski

Premium:Tak

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?:Chcę sobie pograć, poznać nowych ludzi bo mi się nudzi :P

Opublikowano

Ile masz lat:13

Jaki jest twoj nick w minecraft: BullDogPL

Kontakt skype(w celu podania ip):rafalkrajewski1977

Premium:Tak

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?:Bo chcę.

Opublikowano

Ile masz lat: 16

Jaki jest twoj nick w minecraft: vBulletPL

Kontakt skype(w celu podania ip): vBulletPL

Premium: Nie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Ponieważ lubię takie serwery, jestem kulturalnym człowiekiem.Wolę rozwiązywać problemu niżeli się kłócić. Potrafię pisać poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nick: Przemcio_ xD (niestety zmienia mi nick na emotke.. znajduje się tam ukrtę "x D")

Premium: tak !

Dlaczego : Jestem ogarnięty ! Świadczy o Tym to, że byłem już administratorem na kilku duży publicznych serwerach. Lubie pomagać graczom, jestem aktywny, uczę się całkiem całkiem (ale czy to tu wgl potrzebne ;p). Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em.

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

~Przemcio_ xD

// Zapomniałem dodać, że mam sprzęt dzięki któremu mogę spokojnie nagrywać. No i z ortografią też nie mam problemów ;p

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Opublikowano

Jaki jest twoj nick w minecraft: Viezzel

Kontakt skype(w celu podania ip): viezzelworld

Premium: No !

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Jestem kreatywny. Dobrze współpracuję z drużyną oraz dbam o dobre stosunki pomiędzy mną oraz graczami :D

Opublikowano

Ile masz lat: 15

Jaki jest twoj nick w minecraft: pOkeRowy

Kontakt skype(w celu podania ip): heroninlay

Premium: niestety nie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Ponieważ jestem miłą, inteligentną oraz życzliwą osobą która wie co to znaczy ogarnąć się ;D Jestem kreatywny i uwielbiam grać na serwerach typu SkyBlock. Oczywiście lubię sobie po trolować ale z bez przesady :P Chciał bym nawiązać nowe znajomości po przez ten serwer jak i dobrze się na nim bawić.

Dodajecie jeszcze czy już nie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki jest twoj nick w minecraft:Desnus

Kontakt skype(w celu podania ip):damian.palikowski

Premium:nie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Ponieważ chce nagrywać na yt, a to by się przyjemnie nagrywało. Poza tym jestem ogarnięty i przydatny więc dużo pomoge mojej drużynie.

mca.png
Opublikowano

Jaki jest twoj nick w minecraft: NirvanPL

Kontakt skype(w celu podania ip): smietaan

Premium: nie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: bo chcialbym wreszcie zagrac na serwerze typu KM

Opublikowano

Ile masz lat:14

Jaki jest twoj nick w minecraft:Wks

Kontakt skype(w celu podania ip):jackechann

Premium:Brak :(

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?:Ponieważ bardzo interesują mnie serwery tego typu :D

Opublikowano

Ile masz lat: 14 (Za około miesiąc 15)

Jaki jest twój nick w Minecraft: Sored

Kontakt skype: sebastian.s.13

Premium: Na razie niestety nie.

Dlaczego chcesz się dostać na nasz serwer?: Od jakiegoś czasu szukam tego typu serwera, więc niezmiernie chciałbym zagrać. Mam nadzieję na świetną zabawę i być może nowe znajomości.

Opublikowano

Jaki jest twoj nick w minecraft: Gruzin

Kontakt skype(w celu podania ip): kuba-wolan

Premium: Nie

Dlaczego chcesz sie dostac na nasz serwer?: Ponieważ lubię tego typu servery znudziły mi się już te zwykłe servy chcę pograć na czymś innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...