Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedozwolona nazwa postaci ?

Kornelcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano siedziałem przy kompie i fb łowił mi rybki, podszedł GM i napisał czy jestem, odpisałem że tak. Jednak za moment napisał na pw że mam 60minut na usunięcie postaci, inaczej konto zostanie zablokowane. Ciekaw jestem czy chodzi mu o fish bota którego wykrył czy może o nazwę mojego noobka... Mianowicie nazywa się "Fpjerdol". Konto jeszcze jest aktywne (chyba sobie zapomniał) :-D

Jak uważacie ? Może doczepił się o nazwę postaci ? :-D

Opublikowano

Jak służbista to o nick zapewne ale pewnie tak jak @up napisał.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Raczej chodziło o nazwę postaci. Zrobiłem sobie kiedyś dla zabawy postać prowadzoną z kolegą na moim koncie o nicku JaGwalceOwce, stałem sobie i łowiłem rybki i podszedł do mnie gm. Wylogowało mnie z gry i przy ponownej próbie zalogowania się na konto wyskoczyła mi informacja ,,Twoje konto zostało zablokowane". Po jakimś czasie przyszła mi wiadomość z supportu na pocztę że konto zostało zablokowane na zawszę . Więc mogło chodzić o nick.

photo-822592.jpg?_r=1357476788?__rand=0.43302900+1357480373 Daj like, To MOTYWUJE
Opublikowano

Przed napisaniem "czy jesteś" mógł sprawdzić przez włączenie z tobą handlu czy reaguje bot. Jeżeli to zrobił to banik za fish bocika. O nazwę raczej nie powinien się czepiać :)

Opublikowano

Jeżeli taką informacje otrzymałeś od członka teamu metin2PL to z pewnością nie jest to DLA BEKI, chociaz beka bedzie jak dostaniesz bana, haha -.-

Opublikowano

beke z ciebie kręcił.

Ty chyba, żartujesz?

Team Metin2 PL, to nie jest banda Gimbów która toczy beke z graczy... Tutaj, 100% chodzi o nick bo jeżeli chodziło by o FB dostał byś bana odrazu.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Pewien gracz kiedyś na s26 dostał bana za Nick MmmCycuchy

Oczywiscie mogło chodzić o nick postaic, mogłeś postarać się go bardziej dopytać

Pozostaje Ci czekać na rozwój wydarzeń, jak dostaniesz bana to odczytaj na e-mailu i nam napisz tutaj :>

Opublikowano

Jesteś pewien, że to GM? -.-

Dziwne jest to, że pisze Tobie na PW, abyś usunął postać i to bez podania powodu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jesteś pewien, że to GM? -.-

Dziwne jest to, że pisze Tobie na PW, abyś usunął postać i to bez podania powodu.

Ale, jak by dostał bana, to by przyszedł powód na maila, gdyby nie usunął tej postaci.

Albo to nie był prawdziwy GM, tylko robił z Ciebie beke, Chciał Ci poprostu wcisnąć kit.

Może chodziło o nick, chociaż nie jest napisane wpierdol, to i tak nie mozna miec.

ja bym jednak postaci nie usuwał, poczekał na bana, potem odczytał maila który przyszedł z powodem za którego dostałeś bana.

Gość                
Opublikowano

Albo beke robił, albo za nick, miałem kiedyś konto 50 lv z full eq i na tym samym koncie postać o nazwie "Hitler" i dostałem perma. ;x

Opublikowano

beke z ciebie kręcił.

Nic nie kręcił :P Ja miałem kiedyś nick CIOTAFOR123 i po 2 latach skapneli się że istnieje takie konto , mimo iż od dawna nie używałem. Chodziło mu o nazwę postaci na 100% .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeżeli pisał na zółto to możliwe że chciał sprawdzić z fb na jaką potem postać dasz eq aby uniknąć straty eq .. . a Ty byś dostał potem bana na te 2 konta;)

Opublikowano

Ja potwierdzam wersje istnego..

Moze to nie byl gm bo fakt, faktem on nie mowil by ci na pw zebys usunol postac tylko odrazu banik by polecial. A zawsze dla pewnosci mozesz napisac do support

Opublikowano

Radze usunąć postać, kiedyś wymieniałem sie z kolegą mianowicie dager za sure , wszystko ok lecz po 2/3 miesiącach od wymiany dostałem bana za Postać która miała chyba nick "FuckYou" miał to być chyba shopek.Ale to śmieszne bo ona miała 1 lvl i 3min przegrane heh, a gm zbanował dopiero po 3/4 miesiącach.

Nie pamiętam czy był to ten nick.

Opublikowano

A czy ten GM miał przed nickiem coś takiego? [GM] Nick ?.

Jeżeli nie miał to mógł ktoś się z Ciebie nabijać, pewnie jeszcze na INV(rybka^^) był i żarty robił.

Ale jeżeli to był prawdziwy GM to przyczepił się do twojego nicku, bo jak wykrył by FB to od razy kick z serwa i perm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...