Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DROP

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Pytanie jaki lvl dropka zrobic na metki cienia twardosci diabla smierci .. (czy dam rade na 35 lvl eq +9 Aura m2 berek m3 ale codziennie czytam ku + buffek po 30+)

Opublikowano

Ta, dasz radę, podciągnij skile i będzie lux. Ja daję rade bez problemu ale z aurą p i wierzchowcem 150defa. Taki metek śmierci nie robi problemu ;p A jak nie to zrób wp 55 ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym wbił do 42, ogarnął smoczą +8/9 i podciągną aure do m5-m7

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja bym wbił 40-45 lv, albo nawet został na tym lvlu podropił na KU wbił aure do g1, potem już możesz wibjać większe lvle, zarabiać na eq, oraz wbijać reszte skilli i aure do P :)

Opublikowano

Po co wbijać 42lv? Na smoczą? Przecież dużu taniej i lepiej jest kupić śmiertelke +9 i samemu robić 20lv i bonować lub kupić, za smoczą z dobrymi bonami zapłącimy z 10 razy tyle a różnica to 8 defa z tego co pamiętam. Zostań na tym lv.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co najmniej 42 lv, obowiązkowo bojowiec i w miare ogarnięte eq.

Opublikowano

Co najmniej 42 lv, obowiązkowo bojowiec i w miare ogarnięte eq.

A jak będzie miał 41 to co? Już nie da rady rozumiem.. Pojęcie, mogę ci podesłać link do filmiku jak sobie moim 35 z buffem metka 90 rozwalam, nie pisz takich głupich postów. W miarę konkretne eq to też bardzo szczegółowa odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

45 lvl max , wtedy z obydwu metinów na 100% będzie dobry drop każdego itemku czyli ( ku , kd+3/4 , kamole bo dropią od 35 lvla )

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

oj tam, oj tam.

czy ja każdym temacie musze pisać, że blok jest podstawą bodego? :D

Blok, jeszcze raz blok.. nawet hp dużo nie trzeba.

Podrasuj skille, zrób buffa dobrego i

Na metki 60-75 to postać 65.. drop zajebisty, wiem coś o tym..

z małym lvlem nie ma co, nic ci to nie da, wolniej ubijasz i drop podobny(nawet gorszy)

Opublikowano

A jak będzie miał 41 to co? Już nie da rady rozumiem.. Pojęcie, mogę ci podesłać link do filmiku jak sobie moim 35 z buffem metka 90 rozwalam, nie pisz takich głupich postów. W miarę konkretne eq to też bardzo szczegółowa odpowiedź.

Loth?

@topic

Możesz nawet 50lvl mieć, bo przecież metek jest 15lvl większy, drop będzie i tak dobry.

Woj Body z dobrą zbrojką, tarczą i hp, a bronią może być taki fms +9 sr 27+ jak byś małe hity miał lub też rib.

Dałbyś radę na 35lvl, jednak trudziłbyś się z tą aurą na m2. Do tego trzeba już dobre eq na tym lvl.

Opublikowano

42-45 na takie metki eq ma być obowiazkowo +9 przynajmniej tarcza,smocza,i tarcza na 41

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Aura, berek G, rib, trochę PŻ, bojowiec i powinieneś dać radę na 35 lvl.

Z tego co wiem metkow sie nie bije z berkiem tym bardziej G, na metki zielone sie bierze

@top

Wbij 45, zalatw czarna okraglą +9, Oczywiscie eq blok i powinnienes dac rade.

Opublikowano

Loth?

@topic

Możesz nawet 50lvl mieć, bo przecież metek jest 15lvl większy, drop będzie i tak dobry.

Woj Body z dobrą zbrojką, tarczą i hp, a bronią może być taki fms +9 sr 27+ jak byś małe hity miał lub też rib.

Dałbyś radę na 35lvl, jednak trudziłbyś się z tą aurą na m2. Do tego trzeba już dobre eq na tym lvl.

<Facepalm>

@topic

Wszystko jest git, jedyne czego się można przyczepić to skille które mólbyś podbić, tak czy siak spróbuj z tym co masz jestem pewien że jakoś sobie poradzisz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nawet jak dasz rade to jest to nie oplacalne bo drop bedziesz mial tylko z metkow do 50 lvl'a.

Wbij 55, skile na g i bedzie pompa, na 55 levlu bedziesz mial drop zarowno z metkow na 30 jak i 70 poziom ;) do tego jak dasz rade to mozesz klepac bosy :D

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...