Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o serwerach RPG

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy graliście lub gracie może na serwerach Rpg pamiętam tylko od alphy minecrafta jak były serwery RPG byly królowie pleby farmy bardzo trudno się zarabiało na życie były questy citizensy no i wiecie sami a teraz ?? same za przeproszeniem gó*** jakieś wojny frakcji wszystkie te same , tylko że niektóre mają mniej lagów ;) . Co sądzicie czy nadal istnieją jakieś dobre serwery RPG w minecrafcie ? nie wiedziałem gdzie to napisać a bardzo mnie interesuje co sądzicie o RPG . nie chodzi mi abyście podawali serwer bo to zabronione jak już to pw poprosze ale nie w temacie .

xmMfHrm.png
Opublikowano

Znam jeden dobry. Reszta to kopia RPG, serwery robią na siłę...

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami. Ile lat minecraft jest nie grałem na żadnym serverze RPG, o którym można by powiedzieć, że jest wart zainteresowania. W ogóle dzisiejsze servery to tylko banda klonów: freebuildów i wojn gildii. Dużo trzeba się naszukać by znaleść coś ciekawego... :/

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Może i zajefajne ale czy są takie ? w polsce jest ich może max 10 a kolega z angli pokazaywał mi takie dobre zagraniczne że głowa boli.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ogólnie teraz w minecrafta nie gra tyle osób co kiedyś a co dopiero na serwerach RPG :/

ale jeśli już o tym mowa to chyba jedyny najlepszy serwer w polsce to seggelin.pl a reszta dno.

2mmtzeu.jpg

Opublikowano

Większość serwerów "RPG" jest robiona, niestety, przez osoby, które kompletne się na tym nie znają. Zresztą nie tylko serwery RPG, ale ogólnie większość. Jak jest moda na serwery tego typu to rzuca się gromadka uczniów podstawówki "bo oni też chcą serwa w majkrafcie" i dla szpanu przed kolegami. Teraz naprawdę ciężko o w miarę ogarnięty serwer, gdzie administracja jest dorosła, albo przynajmniej na tyle dojrzała, że jest w stanie nad nim zapanować. Nie twierdzę, że wszystkie serwery są takie, bo znam kilka dobrych, ale nie RPG. Nie przepadam za tym typem rozgrywki. Wolę prosty Survival lub Fb - Surv, bo w końcu gra w Minecrafta polega właśnie nie tym - przeżyciu i tworzeniu. Żeby tworzyć serwer trzeba mieć najpierw pomysł - takie moje zdanie.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...