Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga na79lvl

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemk. Czytalem kd na P nie weszlo :< i was sie pytam gdzie zbijac range na Mentalu ( z silnym mam 830 defa bo silne g3 ) ..

Opublikowano

Spróbuj w lesie na spocie przed wejściem do red

Aha, i widzę że podał w temacie nooby, jestem tylko człowiekiem nie trzeba mi tego wypominać we wszystkich waszych wypocinach =,=

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@2xUP: Umiesz czytać ? (patrz temat)

@@3x UP: NIE polecam metków bo może go ktoś zjechać.

@@@4x UP: Teraz to jest proo wypowiedź ^^ prędzej we 3 jego złożą co wiaże się z utratą eq (nawet z lucy wypada czasami)

Ja zbijałem range na tym lvl w:

- DT pieczątki (robisz dt z kolegą który bije łuki a ty pieczęcie

- Koniec zwykłego Lasu

;)

+ Rękawica króla + Lucy

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

No DT to można poprostu robić :P dużo potworków jest, dobrze ranga się nabija, a są korzyści jeszcze w dropie/ulepszaniu, do tego jak już pójdziesz to Cie nikt nie bd bił ;p Polecam też mieć tak jak kolega up wspomniał rękawice króla i do tego pelerynkę uciekiniera ;) Moim zdaniem pelerynka lepsza niż pierścionek :)

Opublikowano

Jak zrobisz sobie DT to ci ranga spadnie :3

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

może lv podasz?

Podał, w temacie...

Range, szybko można wbić na sklepie lub bicie mobów na DT ale najszybyszm sposobem jest kupienie owoców życia lub fasolek zen...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Idź na dt z gildią, to Cie nie będą bić. ( zabierz rękawice )

a co do up,

to chyba tak samo leci.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Chodzi o dużą ilość potworów ponieważ nie ma znaczenia czy red las czy las

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Możesz też schować eq do dozorcy i robić sklepik w m1, ale jeśli chcesz tylko i wyłącznie zbijać rangę na potworach to spróbuj przejść dt.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Schowaj eq do dozorcy, ubiera peleryne, rękawice i postaw shopa gdziekolwiek tylko nie w kole w m1 bo ranga wtedy nie leci!

Schowaj eq do dozorcy, ubierz peleryne, rękawice i postaw shopa gdziekolwiek tylko nie w kole w m1 bo ranga wtedy nie leci!

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Wez sobie jakies rekwiczki te co ranga szybciej wpada i lataj na DT ;)

Pomocnik
Opublikowano

Rekawiczka i lataj DT do kowala ew. zostaje bicie mobow na ognistej :P

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Rekawiczka dziala tylko wtedy, gdy ubijasz potwory. Tak wiec najlepiej bij moby. Nie wazne gdzie, ale najlpiej na swoim lvlu. Ewentualnie owoc zycia z ISU lub fasolki.

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...