Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wp vs. loch

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Jakie są minimalne wymagania jeśli chodzi o defa i hp do trudnego lochu małp ? Dodam że mam wpka, ostrze i strach na m, teraz wbijam zbrojke, do lochu bym chciał iść jak najprędzej(narazie 41 lvl). Nie pytam o dmg, bo mam ładnego fmsa i ostrze na m, a mogę jeszcze skołować coś 20% na zwierzaki, więc prosze się tym nie kierować ;) Chodzi mi tylko o defa i hp.

Opublikowano

loch malp czy pajakow? jak pajakow to v1/v2?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Gość PoweRade™
Opublikowano

Defa tak z 400. A ataku to nie mam pojęcia z 600-800.

Opublikowano

Narazie mam 380 defa i 12k hp, atak 550 z ostrzem. Zbrojke mam +7 a będę robił do +9 i wkładał kd defa +3/4 więc myślę że ogarnę już na 41 jeśli zrobię zbroje :) Dziękuje.

Opublikowano

Narazie mam 380 defa i 12k hp, atak 550 z ostrzem. Zbrojke mam +7 a będę robił do +9 i wkładał kd defa +3/4 więc myślę że ogarnę już na 41 jeśli zrobię zbroje :) Dziękuje.

ogarniesz spokojnie, dobrze, ze poszedles w strach nie w zbroje, to ci jeszcze bardziej pomoze... mozesz na spokojnie isc ;)

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Def ~400, atak 600-800, hp 10k+.

Dodatkowo jak masz strach to dasz rade. Nie na lajcie, ale dasz :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wp to może nawet mieć 300-350 defa oby mial strach i ostrze okolo m5 .

Pomoc / Blogo 30-35%

I może w jakims helmie 20% na zwierzeta.

dasz rade z luzem :)

najlepiej blokuj malpy do sciany .

Opublikowano

Dawno temu na PL'u, 350 defa, fms+9 sr 30, takie srednie ogolne eq, lvl 44, spokojnie można było dropić :D także z twoim to chłopie! idź i korzystaj <polecam rękawicę>

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Do ściany nie wygodnie. Lepiej stanąć na schodach i nie odlatują w żadną stronę jak dobrze ustawisz. A co do tego czy dasz rade to szamanką z 340 defa, mniej dmg i hp 13k dawałem radę prawie całego spota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...