Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra na PL bez SE ma sens ?

Cokie1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jak w temacie czy granie na PL'u bez smoczych monet ma jakikolwiek sens ? Jakie jest wasze zdanie ludziska ? -.- -.- -.-

------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam na tą stronkę do dnia 06-01-2013 zarobiłem 20zł !

http://www.mypay.pl/?ref=145888&subid=

Opublikowano

Zależy czy masz kumpli z wysokimi lvl. Wtedy łatwiej gra idzie.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jesli fresh start, nie masz znajomych i w ogóle nie chce ci się od początku ciułać, to nie ma sensu. Jeśli masz jakieś eq, na start (stara postać czy coś) to możesz. Miałem ostatnio podobny dylemat, po przerwie długiej od różnych gier i postanowiłem zagrać na metin2 us od z8games, polecam :>

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Ja tam zacząłem od zera i po 2 miechach mam 70 daggera z spoko eq tylko ja zacząłem na s1 według mnie łatwiej się wybić niż na solarku;p

Opublikowano

Z tym że masz skile m7 i jesteś słaby, a na solarku skile m7 to średni poziom :P

Tera siedzę i będzie 4x g a potem dropie kamyczki ;p

Gość PoweRade™
Opublikowano

Na pl bardzo mało można osiągnąć bez SM. Jak chcesz coś osiągnąć to polecam ci SG.

Pomocnik
Opublikowano

A wiec tak... kiedys bylo duzo ciezej grac bez wydawania ZŁ na gre, ale czasy sie zmienily... jesli sie chce mozna Smocze Monety kupowac w grze za yangi ( kupony ), tak wiec nie widze problemu z SM. Czy gra ma sens hmm... OCZYWISCIE! :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Bez SM lub kupowania yangów na allegro pociągniesz może do 60lv.

Później to już mega trud ;/

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zawsze da radę grać bez Item shopu, ale tylko na nowych serwerach np. solar.

Bez item shopu da sie grac, ale jest strasznie trudno. Juz po lv 60 + zaczyna się trud. Ale jak Chcesz, i skupisz sie na jednej postaci, to da rade.

Opublikowano

zalezy czy masz duzo czasu ja gram bez sm ani razu nie kupilem i eq mam pro i postac tez duzo 1x83 3x75(w tym buff) skille G-P na 83 3xP tylko gram 2,5 roku wtedy zaczolem przygode z metinem ogólnie gram 2h dziennie w metka czasami wogóle ale da sie bez sm na kazdej postac eq 5b 5-7szt typu fenki+9 maski strach stale itp wiec sie da eq ppolowa pobonowana z tych eventow i ani razu nie korciło mnie zeby wydac kase na to gre a moge bo pracuje wole kupic jakos lepszo :)

ps.polecam grac bez is potem bedziesz miec oogromno satysfakcjie ze zrobiles dobro postac i eq nie wyddajac ani zlotowki bo co to za przyjemnosc zrobic postac wydajac kase

Opublikowano

Ja tam zaczolem na s16 bez IS i juz mam riba +9 sr32, tygre +9 2k hp 10 magia, i dzis nadropielm 100szkat blasku wiec bedzie jakies 300-400kk czyli jakas smiertelka +9 i moze ebo +9 ;> Wiec wedlug mnie sie oplaca tylko trzeba bardzo duzo grac i to jest caly sukces :)

Opublikowano

Nie jest trudno, gdy potrafisz sie wybic i masz checi. Z pewnoscia na poczatku przez jakis czas tylko dropienie. Zbierzesz kase i lecisz. Na przepustki nie musisz wydawac. Do 50 lvla mozesz miec ich 15 za darmo, z czego 10 mozesz sprzedac.

kochamplastik.png
Opublikowano

śmieszne są te teksty że bez SM nie dasz rady :D moje największe osiągnięcie bez SM to byl woj bydy 75lv skile na G/P udało mi się zrobić full eq 5b i to nie byle jakie nie tracąc przy tym ZŁ na SM, wystarczy troche czasu i chęci(item shop był zastępowany 2x dropem i PD z lasu ;)) ogólnie niema w tym nic trudnego a jak ktoś mówi że się nie da tzn że mało wie o tej grze :) poprzednie konto sprzedałem, jade od nowa tym schematem i zapowiada się na kolejne dobre konto ale to tylko kwestia czasu bo środki już na to mam ;) jedyne co moge polecić to ribek z dobrymi śr(teraz mozna niedrogo go zdobyc) 12k hp 500+ defa militar ok 61lv i mozna w red lesie zarabiac na bodziach kamykach do tego miec 2x dropa i PD z metków ;)

yyakuza.jpg

Gość                
Opublikowano

To zależy od wielu czynników:

• Czy masz czas
  • Czy masz znajomości na serwerze
  • Jakie masz umiejętności
  • Czy masz jakieś rzeczy na innych privach, żeby ewentulanie się wymienić.

Opublikowano

Na początku, to może jest jeszcze jakiś sens ale potem bez SM nie dasz rady...

Jak zdobyć SM za darmo?

http://www.mpcforum....-smocze-monety/

Tia bez SM nic nie osiągniesz... Widać, że albo dużo nie grałeś albo chcesz mieć wszystko od razu.

Jedynie co teraz potrzeba w metku to trochę chęci i dużo czasu i można wszystko osiągnąć. Nawet samemu można bonować eq (Zwoje 50,100,500,1000 SM) można spokojnie kupić i nie są aż tak drogie a przez nie ceny itemków z bonami drastycznie spadły. Przykładowo takie ebony do tasu na s1 kosztują 600kk a jedna bp kosztuje 55/60 więc na samych małżach/perłach można zarobić na eq 5b. Można też zrobić WP 54/55lvl wbijać powoli skile na G/P i dropić na sohan a tam zarobek jest b. dobry ! Więc proszę nie mówić, że teraz bez SM'ów nie da rady.

Opublikowano

Jak masz chęci do gry to oczywiście że grać. SM owszem są pomocne i z IS masz wielką przewagę w grze - bardzo szybko wykoxujesz postać. Bez IS oczywiście też możesz być dobry - z tą różnicą że dużo więcej czasu na to poświecisz. Ja Ci polecam grać i jakbyś się zdecydował na Solar (s26) najnowszy serwer to pisz do mnie, także zacznę grać razem z tobą.

2nsj.jpg

Opublikowano

Bez SM lub kupowania yangów na allegro pociągniesz może do 60lv.

Później to już mega trud ;/

60lv max Bez IS bosch co za dzieci tu pisza spokojnie mozna wbic 86 bez is ttylko trzeba troche posiedziec nad dropem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...