Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

xRukkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić nowy internet od jakiegoś dostawcy. Tylko jaki? W tej chwili mam słabą radiówkę 100Mb/s

i pliki pobierają mi się w prędkości 130mb/s max. Ale jaki internet trochę przeszukałem i nic nie znalazłem. Interesuje mnie internet lepszy od mojego, i bez ograniczeń. Macie jakieś propozycje? Cena 49zł.

Opublikowano

Tak to jest 100mb/s. Radiówka. Tylko jest taka mała sprawa. Nie wiem czy to coś daje ale do modemu są podłączone 2 komputery. To jaki byście polecali?

Tu macie już bez pobierania.

http://www.speedtest.net/result/2417722403.png

Opublikowano

o.O To żadne 100 mb, to że masz tak napisane na karcie sieciowej nic nie znaczy.. Masz internet 200 kb (bo zapomnialem ze na speedtescie w megabitach idzie)

W netii są bardzo małe pingi więc ją proponuję (sam mam, jednak ostatnio coś robią w okolicach Wrocka i 1-2 razy na dzień mam lekkie zaniki neta kilkuminutowe)

Od twojego neta będzie lepsze 1mb za jakieś 20 zl miesiecznie

proponuję UPC (40 zl za 60 mb) lub netie (45,90 za 20 mb) z tym ze UPC nie wszedzie siega.

Po za tym są też ograniczenia w miastach np. do 1/2 mb, musisz sie pytac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...