Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Villa w Arsenalu?

Fernox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Czy David przejdzie do Arsenalu?Z tego co wyczytałem to oferta została już złożona.

Bo jego kariera w Barcelonie dobiegła już chyba końca.

Zapraszam do komentowania :)

Opublikowano

Wątpię by poszedł do Arsenalu, to nie jest klub dla niego. Wg mnie na pewno odejdzie z Barcelony ale powinien czekać na inne oferty. Pewnie ta oferta jest prawdziwa ale nie zbyt dobra dla Villi.

Opublikowano

Angielskie media , potwierdzają że Villa bardzo chce odejśc z Barcelony , a jego głownym kierunkiem stał się Arsenal

Arsenal też nie ma nic przeciwko ....więc kto wie ;)

Opublikowano

To wspaniały napastnik, ma ogromne możliwości, ale czy nadaje się na Arsenal? Bardziej wolałbym Ba, ale wiadomo gdzie on już jest...

No cóż, pożyjemy zobaczymy.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Stary, wymęczony przez kontuzję. Po co wydawać miliony na zawodnika, który za dwa lata skończy karierę? Poza tym Hiszpan taki jak on nie poradzi sobie w BPL, nie chcę go.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Kibice chcą, byśmy kupili kogoś pokroju Lionela Messiego. Nie chcą, byśmy kupowali kogoś, kto ma potencjał. Duże nazwisko daje im nadzieję. Gdy ktoś jest nieznany, ludzie są nastawieni do tego sceptycznie. To sprawia, że działania na rynku transferowym są dużo trudniejsze - powiedział francuski menedżer "The Gunners. A tym czasem włodarze Arsenalu F.C wysłali do Barcelony oficjalne pismo w sprawie Davida.

Opublikowano

@Shaw

ten sezon i tak jest stracony, jedynie co nam zostało to FA lub LM ale na to drugie nie liczę, z Bayernem będzie to samo co z Milanem rok temu, pierwszy mecz przejebiemy 4/5-0 a w drugim będziemy gonić bez odpowiedniego skutku. A w FA przegramy z Swansea.

Wolę młodego grajka który rozwinie się w kolejnym sezonie niż dziadka który pogra 2-3 sezony bez jakiegoś błysku.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

"Po co mi Villa, skoro mam Afobe" ~ Wenger

"Po co mi M'Villa, skoro mam Frimponga" ~ Wenger

"Po co mi Jesus Navas, skoro mam Gallindo" ~ Wenger

"Po co mi Holtby, skoro mam Ramseya" ~ Wenger

Wenger logic. Trasferami będzie powrót Rosickiego i Diabiego, jak co roku zresztą i tutaj koniec wzmocnień.

Opublikowano

David zostaje w Barcelonie na pewno do końca sezonu, mam nadzieję, że również do końca kariery. Nie chcę go w Arsenalu, mimo tego, że bardzo mu do twarzy w kanonierskiej koszulce.

eQUQa.png
Opublikowano

David zostaje w Barcelonie na pewno do końca sezonu, mam nadzieję, że również do końca kariery. Nie chcę go w Arsenalu, mimo tego, że bardzo mu do twarzy w kanonierskiej koszulce.

On już tam nie ma miejsca .. jak Arsenal nie kupi go to sam będzie chciał odejść bo tam już nie ma na co liczyć

95532306705619005724.png

Opublikowano

Villa nie przejdzie, raczej złapie formę i będzie regularnie występował w barwach Blaugrany ale jeszcze nie na to czas.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Szkoda mi Vilii bo jego karierę można śmiało powiedzieć po części zrujnowała Barcelona. Jego wiek moim zdaniem nie pozwala już na przeniesienie do ligi która jest kompletnie inna od PD.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Szkoda mi Vilii bo jego karierę można śmiało powiedzieć po części zrujnowała Barcelona. Jego wiek moim zdaniem nie pozwala już na przeniesienie do ligi która jest kompletnie inna od PD.

Wyjdź i zamknij drzwi za sobą. Prosze nie udzielaj takich głupich wypowiedzi jak się nie znasz. W barcelonie do momentu kontuzji był podstawowym graczem, teraz po prostu nie zyskał zaufania pełnego od Vilanowy dlatego więcej siedzi niż gra.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Każdy ma prawo się wypowiedzieć ;) Nie możesz stwierdzić jak grałby np właśnie w innym klubie ;). Takie jest moje zdanie i choć postaraj się go uszanować jeżeli masz trochę kultury. Nie jest to pierwszy taki napastnik. Przykładem jest Ibra który sam mówił, że w Barcelonie dobrze się nie czuł.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...