Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrOuYeaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie radze tego pobierać. Po 1 użytkownik który to wstawił zarejestrował się Re dziś, 15:25 i napisał posta o 15:30. Po 2 takie coś jak Script LF4 nie istnieje.

Opublikowano

Pełno jest tego na YT , ale w końcu na 1 lvl spróbować można nie ?? i tak tam mamy darmowy klucz :)

PS: ja się nie muszę bać pobierać bo mam najnowszego nortona więc wątpię aby coś przepuścił :D

Opublikowano

Pełno jest tego na YT , ale w końcu na 1 lvl spróbować można nie ?? i tak tam mamy darmowy klucz :)

PS: ja się nie muszę bać pobierać bo mam najnowszego nortona więc wątpię aby coś przepuścił :D

Chcesz to pobierz ale i tak nie zadziała ponieważ takie coś nie istnieje.

Opublikowano

Chcesz to pobierz ale i tak nie zadziała ponieważ takie coś nie istnieje.

A w programach do namierzania ?? coś wkońcu zmieniają przy włączaniu programu w przeglądarce

http://www.youtube.c...h?v=ZRhpdCL3OuI

tu gostek zmienia coś w przeglądarce , coś klika i ma mape i kordy ... trzeba wkońcu wypróbować ....

pobrałem i norton mi zablokował ...

i nie wiem czy bezpieczne będzie wyłączenie skanowań przez jakiś czas

Opublikowano

ja ściągnąłem kilka miesięcy temu takie gówno:

konsekwencją była strata konta czystego bez oznak bota mające staż 4-5 lat

i w tym script LF4 był: keylogger, pająk, literówka,

normalne wystarczyło

nie ściągajcie tego to kolejne gówno

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Typowa piramida linkowa wchodzisz w pierwszy link przerzuca cię dalej i w końcu masz stronę gdzie musisz wysłać "darmowego sms" na "darmowy numer" i pobiera plik .txt z treścią lf4 scpirt ;D

1.jpg

Opublikowano

To jest jakaś lipa ale teoretycznie można takie coś zrobić... a jak będzie dostępny zrobi się na mapach masakra. Obecnie każdy ma swoje "tajemne" miejsca do zbierania...

Opublikowano

Boże ludzie nie ma takiego czegoś xD

I zapomniałeś dodać, że nigdy nie będzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...