Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno yang na allegro-jak uniknąć bana ?

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż chcę zakupić yang na allegro, ale wiem że może grozić to banem, nie wiem jakie jest jego prawdopodobieństwo, ale wiem, że jest on możliwy . Jak to zrobić. żeby tego bana uniknąć ?. Allegrowicz zaproponował, że może dać mi konto 1 lvl z emailem na którym będzie 1kkk. Co o tym myślicie ? bezpieczny sposób? czy lepiej założyć pare kont na różne emaile, poprzekładać to między nimi aż w końcu na główną postać ?

Opublikowano

Wystarczy ,że zrobisz jak jak koleś zaproponował.

Przełożysz z tego 1 lvl na swoje konto, i szansa ,że dostaniesz bana jest bardzo mała.

Opublikowano

Zawsze jest jakaś szansa. Ale najlepiej żebyś mógł wziąść konto od niego z 1 lvlem i emailem. Poproś go, żebyt nick postaci był np. ShopKirim, to bedzie wiadome ze shopek, i wystarczy ze przelozysz yangi na glowna postac.

Opublikowano

"Taki miły gracz dał mi 1kkk za free" - masz odpowiedź.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

"Taki miły gracz dał mi 1kkk za free" - masz odpowiedź.

xD

Szansa na bana jest zawsze, ale ban za takie coś to 1 na milion allegrowiczów ;p

Nikt ci nie sprawdzi, smialo kupuj.

Ja sam sellalem yangi na allegro 2 lata temu : ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...