Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob kupno

zboqmade2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż chciałem zamówić M2bob'a na okres 35dni za 10Euro . ( w systemie paysafecard )

1. Pytanie . Mam iść do sklepu poprosić o kod za 10Euro czy 50zł ? Mój kolega kupował i te kody dają tylko 5,10,20zł . więc jeśli bym chciał za 50zł to będe musiał kupować za 20,20,10 ale problem polega na tym , że na stronce m2bob'a jest tylko miejsce na jeden kod paysafecard ?

2. Pytanie . Jak uda mi się kupić na 35dni czy to 35dni jest np od 1stycznia do 4lutego czy 35dni x 24h = 840 godzin użytkowania . Czyli jak mnie nie będzie w domu pon-pią to czas będzie leciał ?

LECĄ PLUSY ZA PRAWIĘ KAŻDA ODPOWIEDŹ WNOSZĄCĄ COŚ DO TEMATU ! POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW

MÓGŁBYŚ MNIE DAĆ LAJKA ? :]

Opublikowano

1.kod 10 euro

2.Jak tylko grasz

Podsumowując.

Radzę Ci w ogóle nie kupować tego bota,ponieważ nie jest on aż taki dobry jak easymetin2.Chcesz bocić kup esmt2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ale ja w domu jestem tylko 3dni w ciągu tygodnia . Czy 35dni tego bota będę mógł rozłożyć na rok korzystania czy jest jakiś ograniczony czas w którym musze sie uwinąć ?

MÓGŁBYŚ MNIE DAĆ LAJKA ? :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...