Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DragonCraft!][40Slotow!][FreeBuild+Survival][1zLepszych!][OgarnietaAdministracja!][Dragi!][DuzoDodatków!][SwietnePluginy!][Zapraszamy!]

BezKomputera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest fajny, ale ciągle pełny.

Bardzo mi się spodobała funkcja survival z pvp, lub bez, żaden serwer tego nie ma.

Expiarka się psuje, pigmany się bugują i wychodzą, poprawcie to.

Usuwajcie puste działki.

A i najważniejsze - dodajcie taki plugin, co diamenty, złoto, żelazo dropie tylko z cobblestone, bo widać, że wiele osób w diax eq ma xray.

Opublikowano

Powiedzcie mi co jest z serwerem po wczoraj wieczorem i dzisiaj 19-01-2013/ 20-01-2013) serwer jest wiekszość czasu offline. Jest to mój ulubiony serwer nigdy nie widziałem lepszego, ale jeśli cały czas bedzie off to nie tylko ja ale jakies 20 osob przestanie wchodzic na ten serwer.

Po za tym na serwerze jest dużo bugów. Na expiarce jak Bartollinix powiedział pigmany i szkielety wychodzą a na expiarce trochę niżej przycisk ,,Do góry" nie działa.

Ale także podczas robienia czegoś wszystko jest ok ale nagle wywala cię z serwera i grasz od ostatniego zapisu mapy.

Serwer oceniam 7,5/10 ,a na początku oceniałem 10/10.

Administracja jest ogarnieta ale dzisiaj moderator o nicku spontan chciał na prośbe gracza chciał mu dać fly na 20 min. Co jest karygodne!!!

akcUvvb.png

Opublikowano

Nie Polecam Mapka sciagnieta z neta poprostu Porażka ! NIE POLECAM NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mówisz że mapka z neta?? Masz na to dowody chocia rz/ż???

akcUvvb.png

Opublikowano

manaskal dobrze mówisz ;] . Mapka jest w 100% nasza , tyle się natrudzilismy by ją wybudować a on kit cisnie ... , chyba ze ktos nasza wgral. Ref Forum masz na spawn na regulaminie napisane .

Opublikowano

manaskal dobrze mówisz ;] . Mapka jest w 100% nasza , tyle się natrudzilismy by ją wybudować a on kit cisnie ... , chyba ze ktos nasza wgral. Ref Forum masz na spawn na regulaminie napisane .

Tak tylko zawsze gdy serwer jest off ja chce sprawdzić forum dlaczego.

A gdy wejde na serwer kompletnie o tym zapominam.

Wiem że to jest moja wina, ale powiedz mi ktoś dlaczego serwer off i ciągle sie wlacza i wylacza

akcUvvb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...