Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Refy

Łógi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tak, zazwyczaj po ~20 refach zrobionych przez ciebie riot staje się bardziej podejrzliwy.

2. Po prostu granie, nie ma innego sposobu, na początku ważne jest rozegranie treningu

Opublikowano

Możesz dostać bana za refy (nawet perma) jak zobaczą to na YT (zostanie zgłoszone) lub będziesz rozpowszechniał to gdziekolwiek. Zaproszenie kumpli lub wbicie tego samemu. To jest max dzień, dwa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Nie rozumiem ... Że niby można dostać bana jak daje reflink dla ludzi, których nie znam (np. taki sławny youtuber dla widzów) ? Co to za różnica czy zaproszę kogoś znajomego, czy nie kasę i tak oni dostaną jeśli będą kupować RP.

Opublikowano

1. Tak, zazwyczaj po ~20 refach zrobionych przez ciebie riot staje się bardziej podejrzliwy.

2. Po prostu granie, nie ma innego sposobu, na początku ważne jest rozegranie treningu

1. gówno prawda, sprawdzają cały czas, ale banów za to nie ma.

System monitorujący refy sprawdza je cały czas, ban leci wtedy kiedy próbujemy wyłudzać itp.

To, że ktoś rzucił losową liczbę - w tym wypadku 50 czy ileś tam to nie znaczy, że tak jest.

Dajcie mi konkretny dowód prosto od Riotu, że sprawdzają od iluśtam i banują.

NIE.

2. Boosty na expa, ale raczej się nie opłaca, bo musisz wydać kasę na RP

Chociaż na 4 lvlu dostaje się ileś tam RP to najtańszego boosta można kupić, ale nie jestem pewnien.

Jeśli nie to nie pozostaje nic innego jak po prostu grać

Możesz dostać bana za refy (nawet perma) jak zobaczą to na YT (zostanie zgłoszone) lub będziesz rozpowszechniał to gdziekolwiek. Zaproszenie kumpli lub wbicie tego samemu. To jest max dzień, dwa.

co to za zjebany post, dawno nie widziałem tak głupiego.

Referalle to system zapraszania znajomych do gry, więc jakim kurwa prawem mam dostać bana za to, że rozpowszechniłem wśród kolegów link do refa ? Rusz kurwa głową czasem.

Report za pierdolenie głupot i wprowadzanie w błąd.

@Down, najtanszy boost na XP kosztuje 350, więc zawsze to szybsze expienie :P

W takim razie to już można walić do 10 lvla

Opublikowano

2. Boosty na expa, ale raczej się nie opłaca, bo musisz wydać kasę na RP

Teraz dostaje się 400 darmowych RP na początek.

Opublikowano

1. Tak ,nie wiem po ilu ale słyszałem , że około 100 .

2. Boost po 3 lv .

A jak bym miał ci szczerze doradzić to lepiej graj na swoim mecze bo dłużej będziesz robił rfy i mniej dostaniesz niż za zwykłe gry ( chyba , że chodzi ci o rp ) .

21515.jpg

Opublikowano

musisz wejść na stronę

http://eune.leagueoflegends.com/pl

zalogować się, wejść w profil, tam kliknąć w zaproś znajomego ! (czy coś takiego) i tak kliknąć odbierz nagrodę

Opublikowano

No to musisz czekac, pewnie do 48 h powinno dojść, wtedy powtarzasz całą czynność od nowa - wchodzisz na stronę i tam robisz to co opisałem wcześniej

Opublikowano

2. Farmienie, zabijanie jak największej ilości minionów/jungli.

przepraszam bardzo, ale co to ma do szybszego wbijania lvla ?

od kiedy lvl wbija się szybciej od farmy i minionów/jungli ?

po raz kolejny popisujesz się swoją niewiedzą i po raz kolejny jestem zmuszony napisać reporta za wprowadzanie ludzi w błąd i spamowanie (nie znam się, to się wypowiem)

lvl i IP zwiększa się z czasem, im dłużej grasz tym więcej jest IP i expa.

Opublikowano

przepraszam bardzo, ale co to ma do szybszego wbijania lvla ?

od kiedy lvl wbija się szybciej od farmy i minionów/jungli ?

po raz kolejny popisujesz się swoją niewiedzą i po raz kolejny jestem zmuszony napisać reporta za wprowadzanie ludzi w błąd i spamowanie (nie znam się, to się wypowiem)

lvl i IP zwiększa się z czasem, im dłużej grasz tym więcej jest IP i expa.

Ale jemu chyba chodzi w meczu tak ? Człowieku ogarnij. Skoro, mu chodzi o ogólne konto, to źle zrozumiałem. Więć zamknij jape w końcu, bo mnie irytujesz.

2ufgk6u.png

Opublikowano

2. Jest jakiś szybki sposób na dobicie 5/10lv? :D

Ale jemu chyba chodzi w meczu tak ? Człowieku ogarnij. Skoro, mu chodzi o ogólne konto, to źle zrozumiałem. Więć zamknij jape w końcu, bo mnie irytujesz.

nie rozumiesz chyba o co on pyta.

JAK WBIĆ SZYBCIEJ LVL, a ty pierdolisz jakieś głupoty znów.

Będę cie irytował, bo sam strzelasz sobie samobóje pisząc takie bezsensowne posty.

Opublikowano

nie rozumiesz chyba o co on pyta.

JAK WBIĆ SZYBCIEJ LVL, a ty pierdolisz jakieś głupoty znów.

Będę cie irytował, bo sam strzelasz sobie samobóje pisząc takie bezsensowne posty.

A co kurwa w meczu nie wbija się lvl'i ? Stoi się na 1vl'u? Tak samo mogło mu chodzić w meczu, więc sklej wary i nie stwarzaj kłótni. Jak masz problem, chciałem pojedynek to obsrałeś gacie ze strachu, elo.

2ufgk6u.png

Opublikowano

A co kurwa w meczu nie wbija się lvl'i ? Stoi się na 1vl'u? Tak samo mogło mu chodzić w meczu, więc sklej wary i nie stwarzaj kłótni. Jak masz problem, chciałem pojedynek to obsrałeś gacie ze strachu, elo.

hmmm.. widze, że dalej nie umiesz czytać.

autor tematu wyraźnie napisał, że pyta o REFY.

Gdyby mu chodziło o lvl w grze, to by inaczej sformował zdanie, np. kilka pytań co do lvla w grze. czy coś takiego.

bardzo się przestraszyłem twojego pojedynku. serio.

szkoda mi czasu na takie zabawy, mam ciekawsze rzeczy do roboty, poza tym, nie widzę zagrożenia w dissowaniu się z kimś, kto nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem :P

Bez odbioru.

@Down, cały dzień pisania na MPC prowadzi do takich błędów xD

dzieki za poprawe

Opublikowano

hmmm.. widze, że dalej nie umiesz czytać.

autor tematu wyraźnie napisał, że pyta o REFY.

Gdyby mu chodziło o lvl w grze, to by inaczej sformował zdanie, np. kilka pytań co do lvla w grze. czy coś takiego.

bardzo się przestraszyłem twojego pojedynku. serio.

szkoda mi czasu na takie zabawy, mam ciekawsze rzeczy do roboty, poza tym, nie widzę zagroszenia w dissowaniu się z kimś, kto nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem :P

Bez odbioru.

Pisze się zagrożenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...