Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] O co chodzi? (Czarny obraz)

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, włączam właśnie grę i mam czarny obraz. Kiedyś już tak miałem ale samo za jakiś czas przeszło. Inne gry działają bez problemu. Wiem, że to jest wina systemu, może mi ktoś powiedzieć co muszę w ustawieniach zmienić? Like i 5

Opublikowano

Sprawdź wejście hdmi na twoim telewizorze. Ja miałem problem z hdmi bo nie było głosu bo coś tam się stało . Może u cb jest podobnie .

21515.jpg

Opublikowano

Mogłeś od razu pisać, że na innym TV działa, byś nie musiał wywalać plików i instalować gry od nowa

Sprawdź jeszcze jeden myk, przytrzymaj przycisk power przez 5 sekund, powinny zresetować się ustawienia wyświetlania obrazu, włącz grę i sprawdź czy działa czy dalej jest czarny ekran

btw, czarny ekran pojawia się w grze z rozdzielczością 1080p?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tripi , ale tutaj jest jeden haczyk . Pisze, że inne gry działają mu normalnie , więc ? Jednak mógł coś porąbać w ustawieniach gry , nie wiem ,ale to najbardziej prawdopodobne .

21515.jpg

Opublikowano

Tripi , ale tutaj jest jeden haczyk . Pisze, że inne gry działają mu normalnie , więc ? Jednak mógł coś porąbać w ustawieniach gry , nie wiem ,ale to najbardziej prawdopodobne .

Dlatego napisałem mu żeby skasował dane gry, bo też o tym z początku pomyślałem

Nie mam 100% pewności ale to wina wyświetlania, niech sprawdzi z przytrzymaniem przycisku power, niech napisze czy to ma miejsce w w grze o rozdziałce 1080p

Opublikowano

Resetowałeś ustawienia wyświetlania tak jak Ci pisałem, oczywiście musisz to zrobić na tym tv gdzie pokazuje się czarny ekran, kabel powinien być w porządku skoro na drugim tv wszystko wygląda ok.

W opcjach wyświetlania HDMI masz ustawione na auto?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...