Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasz największy range kill

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pozwolę sobie na przywrócenie tematu sprzed cofki, jeśli autor (którego nie pamiętam) nie ma nic na przeciw.

Tak jak w temacie chwalcie się waszymi rekordami i broniami z których to osiągnęliście.

Ja podam swój rekord 392m z sks.qladmmvj2tvx.pngMiło by było jakbyście podali ss i link do profilu w celu ustalenia, czy nie kłamiecie:D

No to ja zacznę, link do profilu macie tutaj:

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2479592440#weapons

Ulepszenia:

-Lufa precyzyjna

-Luneta snajp. RangAce

-Magazynki Viper

-Kolba Thunderbolt

Ciekawostka, z sks z lufą precyzyjną da się wyciągnąć 452m.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ymmm zabiłem z scatterguna gościa 300metrów dalej

wlicza się? to tak jak wy piszecie a screenów nie macie... miło by było jak byście pokazali screena wystrzału a nie na statach ;c przynajmniej ja tak myśle.... a wiem że są bugi co w samolot który się rozwala się strzeli i punkty lecą + zasięg.....

@DOWN

hahaha :D

YAY

Opublikowano

Temat zdeka przegięty gdyż brak tutaj rygoru czy screen i sam tekst co mi to da,że z ilu ja to nie zabiłem przecież tutaj może każdy oszukać.I jak tu komuś uwierzyć ?

Jak chcecie żeby było uczciwiej bez zbędnych przechwalanek to tylko jeden sposób screen z gry +koniecznie link do profilu wtedy będzie wiadome czy nie fejk.

Gdyż sam screen z profilu co komu tutaj da jak wiadome bez żadnych wysiłków w photoshopie można walnąć edycje strony w przeglądarce i kasujemy nasz wynik wklepując nowe dane i wtedy ss bezsens.

@Up

Niezłego miałeś aima hahah joke :D

Opublikowano

Z Scatterguna miałbyś lekki problem, bo jego maxymalny zasięg to 150m.

W rekord Dominika uwierzę, że nie majstrował coś przy ss w paincie:D, ale ZnowuSzczelam mógłby dać ss, wydaje mi się, że to niezły wynik jak na szturma, ale lajtowo z m145 mógłby tyle strzelić, l85a2 ma zasięg bez upgradów 260m, a z lufą precyzyjną już 370m:D, jakbyś pobił 300m z tej broni to już byłbyś koxem:D

@Up

Dobry pomysł;) zaraz to zmienię, może masz czym się pochwalić? B)

Opublikowano

18k funtów ;D Co do tematu to zobacze tym SKs'em moze 400 wejdzie, ale niewierze w to

Możesz wierzyć, lub nie liczby mówią same za siebie;)

http://bfp4f.alchemi...41b3e7530e848a5

Tak btw dla mnie to jest z leksza przesadą, że np ktoś kto ma 1lvl i kupuje broń na 27 musi płacić tyle samo co 26lvl, który kupuje tę broń;/ Powinno być tak, że im mniej lvl do odblokowania broni, to tym koszty są mniejsze.

Opublikowano

a ja tylko 245 z M95 :( Nie potrafię odpowiednio wycelować a po strzale nie wiem czy za wysoko czy za nisko. Powie ktoś, która kreska w zwykłej lunecie z M95 jest na jakie odległości?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Jeszcze lepiej, nic nie dawaj pkt w moździerz, jak Ci nie potrzebny, po prostu po strzale przytrzymaj LPM, wtedy zobaczysz jak Ci opada kula :)

ZnowuSzczelam, czy to nie łatwiejszy sposób?:D

Opublikowano

a nie lepiej po prostu byc na jakimś punkcie zespotować kogoś na innym punkcie i zobaczyć ile metrów jesteśmy o.O bo sie pokazuje :D

OndteAw.png
Opublikowano

Co Ci da to, że wiesz ile m jesteś od kogoś? Nie wszystkie lunety mają napisane przedziałki tak, jak luneta snajp. RangeAce, a nawet gdyby to jeśli masz jakieś dodatki i będziesz celował na kresce 200m, to nie znaczy to, że trafisz idealnie kolesia na 200m:P

Jak dla mnie moździerz, czy odległości są przydatne do tego, żeby zobaczyć, czy wgl twoją bronią da się tyle ustrzelić.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...