Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SV+Frakcje][Dedyk]Zapraszamy

xeoo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:DziarskiDrwal

Znajomość komend:10/10

Coś o sobie: Wydaje mi się że zbędne jest pisanie tu czegoś bo to co napisze nie znaczy to co zrobie:)

Jeżeli mam wgl. jakieś szanse na zostanie modem to napiszcie na moje MPC pw. Wtedy z miłą chęcią zagram na serwerze i postaram się was przekonać do tego, że nie jestem jakimś tam dzieckiem z wodogłowiem:P

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Nick:AFYaan

Znajomość komend:10/10

Coś o sobie:Jestem ogarnięty w 100% jestem pomocny mam skype Ts3 miałem kiedyś tez serwer dedykowany

Opublikowano

A jakies podanie trzeba miec na moda?

Nick:MultiPlay

Znajomość komend:9/10

Coś o sobie:JESTEM W 100% OGARNIETY POMOCNY UPRZEJMY ORAZ MIŁY :D UMIEM ZARZADZAĆ SERWEREM PONIEWAŻ MIAŁEM JUŻ KILKA WŁASNYCH.

Myślę że podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. :D

A jakies podanie trzeba miec na moda?

Coś o sobie:JESTEM W 100% OGARNIETY POMOCNY UPRZEJMY ORAZ MIŁY :D UMIEM ZARZADZAĆ SERWEREM PONIEWAŻ MIAŁEM JUŻ KILKA WŁASNYCH.

Robię też znakomite pluginy jestem pomocny tak jak wyżej nie jestem adminem z typu "Rozdawacz itemek" :D hhahaha fajna nazwa:D

Potrafię zrobić b.dużo dla serwera:DHendo nie być już taki upierdliwy nie każ mi pisać dłuższych:D

Opublikowano

Coś o sobie:Jestem osobą w 100% ogarniętą oraz pomocną i uprzejmą.Nie rozdaję rzeczy bo ktoś mi każe tylko ignoruje takie osoby robię pluginy na serwery z każdą chwilą z minecraftem ulepszam swoje umiejętności.

Ponieważ mam dużo zajęć w szkole to na grę na serwerze mogę poświęcić minimalnie 3h.

Jeżeli będzie trzeba będę banować ale oczywiście nie bez powodu,będę też organizował ciekawe eventy czy też konkursy z nagrodami jestem fanem stuntu a co do stuntu to miałem wypadek 2 tyg temu niestety noga oraz ręka w gipsie :( ale kogo to interesuje??:D Myślę że zasłużyłem sobie na taki tytuł na serwerze gdyż jestem ogarnięty w 100%. Pozdrawiam MultiPlay:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...