Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Paczka modyfikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;D Jeśli to jest nieodpowiedni dział proszę o przeniesienie :P

Potrzebuję paczki modyfikacji z modami takimi jak są w Technic packu na minecraft 1.4.6. Technic pack jest tylko dla osób które posiadają Premium, a ja akurat go nie posiadam z różnych przyczyn, których nie będę tutaj wymieniał. Nie znalazłem technic packa na non-premium więc pomyślałem że może ktoś mógł by zrobić samemu taką paczkę :P. Listę modów znaleźć można tutaj : http://www.technicpack.net/technic/ w zakładce Mod List i oczywiście wszystkie mody dzięki którym działają inne mody też muszą się w tej paczce znaleźć. Dodatkowo chciał bym by w tej paczce został umieszczony mod o nazwie MiceWorkers, chyba że nie będzie współgrał z resztą modów to mówi się trudno i nie trzeba go umieszczać :D Oczywiście za samą paczkę był by limit like, a gdy paczka będzie zrobiona tak do wtorku to nawet 2x limit może być ^^ (taka zachęta na szybszą pracę ;P)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...