Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Film "Project X"

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym chciał kurwa oglądać jakieś filmy "Poważne" to bym oglądał program Animal Planet.Oj sorry nie ! to też przecież maszynka do zarabiania KASY.Nie wiedziałem !.O a może będę oglądał film komediowe A NO PATRZ też maszynka to zarabiania kasy .Zrozum Hrabia mamy XXI w.I cały świat leci na kase.

Nie, nie cały. Ale nie znasz najwidoczniej tych filmów, które robione są z artyzmu...

Dobra, nie chce mi się dyskutować bo znowu zacznę wyklinać na czym świat stoi. Uczyć was nie będę bo mi nikt za to nie płaci...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie, nie cały. Ale nie znasz najwidoczniej tych filmów, które robione są z artyzmu...

Dobra, nie chce mi się dyskutować bo znowu zacznę wyklinać na czym świat stoi. Uczyć was nie będę bo mi nikt za to nie płaci...

Oj biedny hrabia będzie wyklinać taki ty biedny :c.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Filmu nie oglądałem i raczej nie mam zamiaru.

Co w tym fajnego oglądać jak ktoś (i to na dodatek sztucznie) się bawi ? Ja już wolę wybić na imprezę niż oglądać takie filmy.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

mi się ten film podobał, miałem z niego niezłą bekę i muza była naprawdę na wysokim poziomie a nie jakieś disco polo.

@hrabia14 nie mów że film był tępy i żałosny bo tak może tylko się tobie wydaje.

@Dash racja, lepiej przejść się na imprezę niż oglądać film ale jak jest wolniejsza chwila to fajnie sobie taki głupi film obejrzeć :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Nawet nawet film, dupy może i nie urywa ale tragedia to też nie jest. 5/10

Wkurwia mnie tylko że gimbusy i ludzie w wieku ponadgimnazjalnym jak szykuje się czas na jakąś impreze to zaraz robimy Projekt X 2 albo projekt B (blok) kurwa....

Pojebane.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

chujowy film niskich lotów, zrobiony dla hajsu i żeby podniecić nastolatki które sie tak podjarały że majtki to od razu na kostkach wisiały, film bez szczególnej fabuły, śmiesznego też nie za dużo tam było, impreza gdzie nikt se po mordzie konkretnie nie daje to nie impreza.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...