Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Film "Project X"

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie każdy z was oglądał film pt "Project X" takich filmów jeszcze nie było :D.Co myślicie o tym filmie podobał wam się i ta tematyka tego filmu :D ?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Mnie tam się podobał... ale tutaj jest pokazana trochę inna cześć Ameryki. Rzadko kiedy znajdziesz na takiej imprezie tak piękne kobiety, jak tam były.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Mnie tam się podobał... ale tutaj jest pokazana trochę inna cześć Ameryki. Rzadko kiedy znajdziesz na takiej imprezie tak piękne kobiety, jak tam były.

No też prawda ale pół na pewno znajdziesz.Co do filmu to ostra impreza była :D.Podobno to się działo na prawdę

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

maszynka do kasy zrobiona dla gimbogówna ktora jara sie cpaniem i chlaniem i imprezowaniem

Jedyna słuszna recenzja. To nie jest dobry film, nawet nie przeciętny. To najgorsza amatorszczyzna stworzona tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Po wynikach sprzedaży i średniej wiekowej widzów na stat. YT można to zobaczyć. Żałosne...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Heniuś odezwał się dorosły :C

Film jak film i nie pisać "film zrobiony do robienia kasy" bo każdy film jest kręcony po to by zarobić ale społeczność mpc jest zbyt tępa niestety. Jest to na podstawie jak na pewno wiecie imprezy, która miała miejsce w Australii.

Fabuła filmu jest częściowo oparta na domówce, którą zorganizował Corey Delaney w swoim domu w Melbourne (Australia). Nastolatek chcąc zaprosić znajomych na imprezę udostępnił swój adres zamieszkania na tablicy MySpace, przyciągając tym samym uwagę 500 ludzi. Łączne szkody wyrządzone w trakcie domówki zostały oszacowane na 20,000 $. Wydarzenie to przyciągnęło uwagę mediów i wzbudziło niezadowolenie ludzi napadniętych przez grupę nastolatków z imprezy

Info z filmweb.

Ale jak ktoś chcę obejrzeć takie prawdziwe komedie to : Nietykalni choćby.

Opublikowano

Nie jest to produkcja wysokich lotow, ale mozna obejrzec dla smichu (chocby dlatego by zobaczyc jak sie nie zachowywac :P). Oby tylko mlodziez sobie nie myslala, ze to takie cool i znala rowniez inne wartosci niz laski, imprezy, chlanie i rzyganie.

#don't care

Opublikowano

Oj tam marudzicie.. Przynajmniej gimbaza ma radochę co nie? :D Jeśli wszyscy udajecie wielkich dorosłych to obejrzyjcie se coś innego, jakiegoś Henryka Sienkiewicza czy coś ;D

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Oj tam marudzicie.. Przynajmniej gimbaza ma radochę co nie? :D Jeśli wszyscy udajecie wielkich dorosłych to obejrzyjcie se coś innego, jakiegoś Henryka Sienkiewicza czy coś ;D

Już cię nie lubię. To, że mówię, że film jest idiotyczny nie znaczy, że powinienem sobie szukać lepszej alternatywy. Filmy są po to by docierać do ludzi i jak docierają tylko do części to jest to jedna z najgorszych możliwych wad...

Opublikowano

Już cię nie lubię. To, że mówię, że film jest idiotyczny nie znaczy, że powinienem sobie szukać lepszej alternatywy. Filmy są po to by docierać do ludzi i jak docierają tylko do części to jest to jedna z najgorszych możliwych wad...

Dobra weź hrabia ty tylko umiesz narzekać jak kobieta w ciąży.Dla ciebie to powinni puszczać czarno białe filmy + dodatkowo bez kurwa głosu.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

To prawda,nie jest to zbyt ambitny film ale mamy bardzo dużo gatunków filmowych,są takie które mają widza poruszyć,zmusić do refleksji i również takie które mają go rozbawić.Do tej drugiej kategorii należy Project X.

Opublikowano

Dobra weź hrabia ty tylko umiesz narzekać jak kobieta w ciąży.Dla ciebie to powinni puszczać czarno białe filmy + dodatkowo bez kurwa głosu.

Teraz to już się poważnie wkurwiłem. Nie dość, że film jest absolutnie tępy, to jeszcze koleś, który pod celową widownię wpisuje się perfekcyjnie zarzuca mi brak gustu...

Film jest żałosny i nie, nie powinni puszczać czarno białych filmów tylko takie, które cokolwiek sobą oferują.

UP

Tak, ale można te filmy robić lepiej, chociażby American Pie, które pomimo całkowitej głupoty ma w sobie "to coś" co przykuwa uwagę. Sorry, ale film o egzaltowanym nastolatku, który z braku kolegów daje sobie rozpierdolić dom a pół filmu ćpa i uchlewa się w trupa nie ma w sobie żadnych wartości...

Opublikowano

Teraz to już się poważnie wkurwiłem. Nie dość, że film jest absolutnie tępy, to jeszcze koleś, który pod celową widownię wpisuje się perfekcyjnie zarzuca mi brak gustu...

Film jest żałosny i nie, nie powinni puszczać czarno białych filmów tylko takie, które cokolwiek sobą oferują.

UP

Tak, ale można te filmy robić lepiej, chociażby American Pie, które pomimo całkowitej głupoty ma w sobie "to coś" co przykuwa uwagę. Sorry, ale film o egzaltowanym nastolatku, który z braku kolegów daje sobie rozpierdolić dom a pół filmu ćpa i uchlewa się w trupa nie ma w sobie żadnych wartości...

Jak bym chciał kurwa oglądać jakieś filmy "Poważne" to bym oglądał program Animal Planet.Oj sorry nie ! to też przecież maszynka do zarabiania KASY.Nie wiedziałem !.O a może będę oglądał film komediowe A NO PATRZ też maszynka to zarabiania kasy :O.Zrozum Hrabia mamy XXI w.I cały świat leci na kase.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...