Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kradzież konta

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zostało skradzione mi konto lecz je odzyskałem tylko mam teraz taki mały problem że ktoś się loguje na moje konto i sobie gra.

Nawet kilkukrotne zmienianie danych do konta nie pomogło...Konto nie jest powiazane z BP bo pisałem do suportu...Nie chcę aby ktokolwiek mi wchodził na konto i proszę pomóżcie mi! Będę bardzo wdzięczny

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Witam wczoraj zostało skradzione mi konto lecz je odzyskałem tylko mam teraz taki mały problem że ktoś się loguje na moje konto i sobie gra.

Nawet kilkukrotne zmienianie danych do konta nie pomogło...Konto nie jest powiazane z BP bo pisałem do suportu...Nie chcę aby ktokolwiek mi wchodził na konto i proszę pomóżcie mi! Będę bardzo wdzięczny

Support DO zawsze tak odpisuje.

Pisz do supportu portalu bigpoint.com o odłączenie.

Opublikowano

A jeżeli ten ktoś powiązał moje konto z FB to jak ja mogę to rozłączyć? Czy w ogóle się da?

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

A jeżeli ten ktoś powiązał moje konto z FB to jak ja mogę to rozłączyć? Czy w ogóle się da?

Jak wchodzisz w zakładkę zmiany danych na koncie to powinien być taki przycisk FB disconnect.

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to w zmianie danych użytkownika widać ze konto jest powiązane z FB. Sprawdź tam czy pisze coś o FB.

Grasz na PL czy zagranicznych serwach?

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o tą stronkę gdzie zmieniasz hasło,nick itd to tam nic nie mam takiego

PL3

37be2935.png

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o tą stronkę gdzie zmieniasz hasło,nick itd to tam nic nie mam takiego

PL3

Czyli konto nie jest powiązane z FB. Raczej jest powiązane z BigPoint.

Opublikowano

PL3

To znaczy, że nie jest powiązane z FB.

Pisz do supportu BP.com

Opublikowano

Pisałem do BP.com i teraz czekam na odpowiedz z ich strony.

Mam nadzieję że oni mi pomogą w tej sprawie bo szkoda mi mojego konta

37be2935.png

Opublikowano

Pisałem do BP.com i teraz czekam na odpowiedz z ich strony.

Mam nadzieję że oni mi pomogą w tej sprawie bo szkoda mi mojego konta

To dobrze że napisałem. Jeśli konto jest powiązane to możliwe że odłącza. Jeśli się tak nie stanie pisz do nich ponownie tylko uważaj na słowa bo możesz wyłapać bana.

Opublikowano

Grzecznie do nich napisałem a jeżeli nie rozłączą to im opisze sytuacje że ktoś mi się włamuje na konto poprzez powiązanie i pewnie wtedy coś z tym zrobią

37be2935.png

Opublikowano

Grzecznie do nich napisałem a jeżeli nie rozłączą to im opisze sytuacje że ktoś mi się włamuje na konto poprzez powiązanie i pewnie wtedy coś z tym zrobią

Nie pisz nic o tym, że ktoś Ci się włamuje bo zawieszą sprawę i będą kazali iść złożyć zawiadomienie na policji...

Opublikowano

A no racja...Lepiej tego nie robić

37be2935.png

Opublikowano

Wg mnie powinieneś pisać od razu po odzyskaniu konta do supportu. Oni na pewno cuś poradzą.

Zmieniałeś maila?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wg mnie powinieneś pisać od razu po odzyskaniu konta do supportu. Oni na pewno cuś poradzą.

Zmieniałeś maila?

Skorpion..

o czym tu mowa..

Nasz support i pomoc ? Hah, niedoczekanie.

Napiszesz im, że masz włam i automatyczne leci formułka o tym aby zgłosić na policje.

Opublikowano

Skorpion czytałeś co napisałem wyżej....Kilkukrotne zmienianie danych nie pomogło dana osoba dalej wchodzi mi na konto...Zmiana e-maila nic nie pomoże bo konto jest powiązane przez tego gościa z BP i może się logować bez wpisywania danych

37be2935.png

Opublikowano

Skorpion czytałeś co napisałem wyżej....Kilkukrotne zmienianie danych nie pomogło dana osoba dalej wchodzi mi na konto...Zmiana e-maila nic nie pomoże bo konto jest powiązane przez tego gościa z BP i może się logować bez wpisywania danych

Człowiek nie maszyna - każdy się pomylić może.

Opublikowano

A może konto jest powiązane z NK?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

A może konto jest powiązane z NK?

Nie da się powiązać konta z NK.

Jedyna możliwość to to, że zostało stworzone przez NK.

Ale autor mówi, że to jego konto więc pewnie tak nie jest.

Opublikowano

Tak konto jest moje i zostało stworzone na stronie Darkorbit.pl....

Nie da się powiązać z NK jedyna możliwość to FB i bigpoint.com...

Z FB nie jest powiązane więc pozostaje bigpoint.com...

Ale BP.com mi napisali że sam mogę usunąć powiazanie ale gdy im napisałem że nie mam dostępu do konta na stronie bigpoint.com i nie jestem wstanie tego zrobić to mi odpisali że Odpowiedz Pan już uzyskał...I na tym się skończyła ich pomoc

37be2935.png

Opublikowano

Tak konto jest moje i zostało stworzone na stronie Darkorbit.pl....

Nie da się powiązać z NK jedyna możliwość to FB i bigpoint.com...

Z FB nie jest powiązane więc pozostaje bigpoint.com...

Ale BP.com mi napisali że sam mogę usunąć powiazanie ale gdy im napisałem że nie mam dostępu do konta na stronie bigpoint.com i nie jestem wstanie tego zrobić to mi odpisali że Odpowiedz Pan już uzyskał...I na tym się skończyła ich pomoc

Napisz im żeby sie pukneli w glowki.

Nie da sie samemu usunąć powiązania...

Na bp.com jest tylko opcja usun id konta = kasujesz konto z serwera.

Opublikowano

Support polski rozbic o dupe można drodzy koledzy. Polecam pisać do angielskiego lub francuskiego (francuski służe pomocą). Sprawe mialem identyzcną jak kolega , odyzkslame przez bp.com , tylko ze nie ma jak email zmienic na koncie.

Odrazu mowie ze jesli mial ktos powiazane konto z bp.com to nie ma buga na email na bp.com. Wiec jesli macie tam konto i powiazaliscie je , mozecie sobie na nim pograc , ale raczj nie zmienicie passow. Mi pisza ciagle zebym na policje szedł , niech sie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...