Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Polski Server ep8 juz niedlugo !

pierr32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty dalej jedno i to samo jak glui .... <facepal>

Ludzie sie Ciebie pytaja ( w tym ja ) zebys podal jakies linki gdzie jest takie info

A te SS to z dupy wyciagniesz? i nam dasz? ( sory za slowa)

Daj linka do forum/ nie wiem strony gdzie moglibysmy sami o tym poczytac

Bo jak narazie to piszesz o 1 tym samym i nikt nic nadal nie wie ....

Opublikowano

Witam chciałbym powiedzieć że serwer " Cabal" Polski nie wyjdzie ponieważ autorzy nie zgadzają się na wypuszczenie innej wersji językowej... Zapraszam na Globalny Serwer Jupiter , Mars , Mercury. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam chciałbym powiedzieć że serwer " Cabal" Polski nie wyjdzie ponieważ autorzy nie zgadzają się na wypuszczenie innej wersji językowej... Zapraszam na Globalny Serwer Jupiter , Mars , Mercury. Pozdrawiam

Jaki typ hahahahaha

Polecam zamknac ten temat

@ OK, ale skad moge wiedziec ze to prawda? zadnego linku na ten temat ani nic

Opublikowano

"Witam chciałbym powiedzieć że " Cabal" Polski nie wyjdzie ponieważ autorzy nie zgadzają się na wypuszczenie innej wersji językowej... Zapraszam na Globalny Serwer Jupiter , Mars , Mercury. Pozdrawiam". @up To nie jest pier.. Osobiście znam piera i jak on coś mówi to to robi ;) Nie wysyłaj mi takich raportów. + ten ksd blabla to nie jest autor...

Kappa.

Opublikowano

cabal1301081623ver36900.jpg

cabal1301082223ver36900.jpg

cabal1301082222ver36900.jpg

cabal1301082223ver36900.jpg

juz niedlugo bedzie otwarty :) zapraszam wszystkich polakow, bedzie tez jezyk polski dla ulatwienia gry

cabal1301082237ver36900.jpg

Pier hahaha... Ty i ep8. Spoko poczekam możę wypali.

co ja i ep8

?? jak widac cos jest, i tu chyba powinienes sie poczus spalony xD:)

"Witam chciałbym powiedzieć że " Cabal" Polski nie wyjdzie ponieważ autorzy nie zgadzają się na wypuszczenie innej wersji językowej... Zapraszam na Globalny Serwer Jupiter , Mars , Mercury. Pozdrawiam". @up To nie jest pier.. Osobiście znam piera i jak on coś mówi to to robi ;) Nie wysyłaj mi takich raportów. + ten ksd blabla to nie jest autor...

nom robie wlasnie :)^^

Jaki typ hahahahaha

Polecam zamknac ten temat

@ OK, ale skad moge wiedziec ze to prawda? zadnego linku na ten temat ani nic

server jest w trakcie ustawiania. Proszę poczekać ..

Opublikowano

Pliki już od EP8 są jakiegoś czasu w necie więc nie wiem co to za problem wejść na inne forum i pobrać bazę i postawić serwer ?

Powodzenia.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Pliki już od EP8 są jakiegoś czasu w necie więc nie wiem co to za problem wejść na inne forum i pobrać bazę i postawić serwer ?

Powodzenia.

powodzenia ci życze, kodztuja 10 000 $ :)

Opublikowano

powodzenia ci życze, kodztuja 10 000 $ :)

Na innym forum są za darmo z bazą więc nie ściemniaj, bo nie ze mną takie numery ;-) Dziwne jakoś że teraz każdy serwer to EP8 ;-)

Opublikowano

cabal1301090206ver36900.jpg

dobrze chlopaki :) macie racje a macie hasla do tych plikow rar ?? "pomyslcie zanim cos napiszecie" nie stawiam co to za text to sprzedaj

a te servery wszystkie to jedna rodzina jezeli juz o to chodzi, tak jak kiedyś Elite i inne ep3 servery, wiec ja niewiem gdzie i skad ty masz te pliki :) bo my ich nie rozdawalismy

a moze z ragezone ? te smieci ktore my dalismy byscie sie teraz tak podnie...i ;]

szkoda pisać

a jak masz to udowodnij a nie swirujesz, ja pokazałem co my zrobilismy bo nie ja jeden a wielu chlopakow z calego swiata mozna tak powiedziec

dlatego posiadam te pliki

Opublikowano

Na innym forum są za darmo z bazą więc nie ściemniaj, bo nie ze mną takie numery ;-) Dziwne jakoś że teraz każdy serwer to EP8 ;-)

cytuje :

piszesz o Jeffrey, Shusui, Felipe, papa, .... i inni lekko znani kazdy ma swoj server, nie wiesz nie udzielaj sie. apropo plikow nie pracowales przy nich z nami więc nie klam ze je masz, bo takich zartow nie lubie. i nie cfaniakuj, jak masz to pokaz. ze masz tylko nie wiem skąd, moze padał deszcz.

Opublikowano

Server is open? Site is? When the server will open? Language is?

wheit friend we make the new client with new protection :) just wheit soon will be open :)

Opublikowano

cytuje :

piszesz o Jeffrey, Shusui, Felipe, papa, .... i inni lekko znani kazdy ma swoj server, nie wiesz nie udzielaj sie. apropo plikow nie pracowales przy nich z nami więc nie klam ze je masz, bo takich zartow nie lubie. i nie cfaniakuj, jak masz to pokaz. ze masz tylko nie wiem skąd, moze padał deszcz.

Podał bym linka do forum na którym te pliki już są od początku grudnia ^^ a wątpię abyś robił od 0 pliki bo przy twoich zdolnościach co pokazujesz swoją ortografią jest to nie możliwe ;-)

Opublikowano

Dobrze proszępana :) odpuszcze sobie z panem jakiekolwiek konwersację. :) a od moich zdolności nic ci do tego, kto widział potrafi ocenić

brzydalu

linka podaj i pokarz jaki jesteś maczo :) pokaż :)

później pisz

bo jak ja widzę nic nie pokazałeś leszczu a się plujesz.

zaraz odwiedzą te forum ludzie od plików leszczu im tez powiesz ze masz pliki :) przestań człowieku robić z siebie idiotę, nic nie masz i tyle. zazdrość a jak nie to pokaż mi packet chociaż jeden z tych plikow

pierwszy z loginu :) ?? czekam synu neo

jesteś botem dla mnie skumaj to i się z tą wynoś oszuście :) ep2 już miałem :)

allocen the guy say here,he can gave u the files :)ScoTube he have :) pm to hem.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...