Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Autobuff/expbot

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem że gdy zostawiam buffa aby buffował postać on często się poprostu wyłącza... Przestaje buffować , 2 problem polega na tym że gdy buff dednie (expie w v2 atla ziny więc o to jest bardzo prosto) też się wyłącza. Prosze o odpowiedz co zrobić aby to się nie działo... Bo zostawiam postać na exp bocie i chce żeby mój buff ją buffował...

3 Problem polega na tym że gdy przez laga postać (która jest na exp bocie) dednie to wtedy ponownie nie może wstać, co to znaczy? Poprostu gdy wstaje nawet na minimum hp (bez buffów już wtedy , więc jeszcze prościej o deda) zaczyna odrazu bić przez co znowu deda i traci exp... Ale nie strata expa jest najgorsza... Najgorsze jest to że robi to ciągle przez co dalej nie expi tylko odrazu bije... Pomoże ktoś? Używam kamer moda

Opublikowano

Jeżeli chcesz dobrze expic to jedynie kupić m2bob, póki co nie ma innej opcji :/

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Dobra up. Ale teraz co zrobić z tym expbotem?

Ten ExpBot nie jest jakoś całkowicie dobrze dopracowany.

Ja radziłbym Ci jednak odżałować trochę kasy i kupić konto premium w em2

http://www.neweasymetin2.com/pl/homepage.html

Świetny bot na prawdę polecam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Aha to ch%$#nia ;/. Szkoda że nie ma jakiegoś fajnego expbota który expiłby na danym spocie ;/, były w miare mądry... Oraz byłby na niską kwote max 30zł ;/. (Bo ja gram na priv)

Opublikowano

Aha to ch%$#nia ;/. Szkoda że nie ma jakiegoś fajnego expbota który expiłby na danym spocie ;/, były w miare mądry... Oraz byłby na niską kwote max 30zł ;/. (Bo ja gram na priv)

Nie jestem, pewien ale możesz spróbować tego, głowy ci nie dam że będzie działać...

http://www.mpcforum.pl/topic/608142-tutexpbot-na-serwer-xenoxmt2/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jest przecież M2Bob, EasyMetin2 nie jest aktualizowany już od roku

M2bob kosztuje 20 za 20 dni (można kupić na allegro, wystarczy wpisać "m2bob")

Buffuje, expi bardzo stabilny i dopracowany.

Opublikowano

Kurde kamer zrąbał z tym modem, poprzedni buff bot na pl-a był lepszy i autopoter też, chciał lepiej a zrobił gorzej, musisz czekać aż naprawi i da aktualizacje :D

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Nom ;/... Ale powinien pomyśleć też z tym expbotem... Żeby odrazu nie bił tylko np: uciekał w kółko i potował a jak będzie miał 50% hp to wtedy bił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...