Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] postac na zeda

dominations

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twitch to niezla kosa bo znika i wtedy moze wsadzic darmowy dmg a zed szybko sie wysra z energii ale nie badz paniked i zrob sobie jakas kanapke

Opublikowano

hmm wedlug mnie trynda moze byc ok bo bije duzo kryta + slow i obnizenie ad, trundle bo obniza ad, albo twitch bo niezla kosa z niego ^^

Trynda i twich nie ujdzie za bardzo papierowi zed ściągnie ich na serie a trundle to bardziej do dzungli

Opublikowano

Trynda i twich nie ujdzie za bardzo papierowi zed ściągnie ich na serie

ahuahauha chyba jak będą jesc kanapke... trynda pro ulti nie zabije bo niermiertnoslnosc 5 sekund a twitch niewidka i jedziemy zabijasz ^^

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

ahuahauha chyba jak będą jesc kanapke... trynda pro ulti nie zabije bo niermiertnoslnosc 5 sekund a twitch niewidka i jedziemy zabijasz ^^

Ty nie wiesz co to jest zed ult tryndy gówno mu da tak samo twitch zanim on odpali niewidke to będzie martwy

A na ulta tryndy zed zawsze może chwile odczekać i odpalić ulta

Opublikowano

Ty nie wiesz co to jest zed ult tryndy gówno mu da tak samo twitch zanim on odpali niewidke to będzie martwy

A na ulta tryndy zed zawsze może chwile odczekać i odpalić ulta

twitch wchodzi na niewidce i go cisnie hard 3-6 hitów wciska E i juz nie zyje

a trynda tez moze poczekac bo i tak zrobi wiecej dmg niz zed

4to7r2K.png

Opublikowano

twitch wchodzi na niewidce i go cisnie hard 3-6 hitów wciska E i juz nie zyje

a trynda tez moze poczekac bo i tak zrobi wiecej dmg niz zed

No tak tylko ze trynd zanim walnie te kilka hitow to zed go tak zburstuje że padnie tak samo twitch zanim wbije 6lv i bedzie mial takiego feeda jak mówisz ze walnie 6 hitów i padnie to zed go zabije milion razy.

Jak zed zabije i trynd i twitcha przed 6 lvlem kilka razy to potem nic mu nie będą robić

Opublikowano

No tak tylko ze trynd zanim walnie te kilka hitow to zed go tak zburstuje że padnie tak samo twitch zanim wbije 6lv i bedzie mial takiego feeda jak mówisz ze walnie 6 hitów i padnie to zed go zabije milion razy.

Jak zed zabije i trynd i twitcha przed 6 lvlem kilka razy to potem nic mu nie będą robić

omg to chyba ty na noob twitchow i tryndy grales jak u mnie na moim elo trynda koksi z warmogiem i atma czesto nie da sie zabic zed wymieka przy nim zwykle, a twitch rzadko grany ale jak juz to wygrywa linie i przewaznie 10/0 do 20 minuty wbija

4to7r2K.png

Opublikowano

omg to chyba ty na noob twitchow i tryndy grales jak u mnie na moim elo trynda koksi z warmogiem i atma czesto nie da sie zabic zed wymieka przy nim zwykle, a twitch rzadko grany ale jak juz to wygrywa linie i przewaznie 10/0 do 20 minuty wbija

No wlasnie na twoim elo a pozatym gdzie ty widziales zby twitch gral na zeda?

Skoro zed to mider lub toper a twitchem idziesz do dzungli albo na bota więc raczej nie możliwe

Zed na początku zniszczy trynd bo to burst i może walić trynd z daleka a trynd musi podejść a nawet jeśli użyje skila to zed mu ucieknie ze swojego

Do 6lvla zed spokojnie zdominuje trynd

Opublikowano

No wlasnie na twoim elo a pozatym gdzie ty widziales zby twitch gral na zeda?

Skoro zed to mider lub toper a twitchem idziesz do dzungli albo na bota więc raczej nie możliwe

Zed na początku zniszczy trynd bo to burst i może walić trynd z daleka a trynd musi podejść a nawet jeśli użyje skila to zed mu ucieknie ze swojego

Do 6lvla zed spokojnie zdominuje trynd

haha twitch z odleglosci zabije na spokojnie zeda ze 100 razy zanim wbije 6 i moze na spokojnie go MPCforum'owac i nie podejdzie do farmy

a trynda maksujesz W albo Q i wygrywasz kazda wymiane, wiec nie wiem o czym ty mowisz

4to7r2K.png

Opublikowano

Tylko jest 1 problem bo twitch nie będzie nigdy grał na zeda a po 2 to że twitch wali na odległość nie ma znaczenia bo zed ma 2 doskoki +świetny burst więc wątpię

a trynd wygrywa wymiane? heh zed wbija się ze swoim burstem i ucieka z tego skila więc trynd go nawet nie walnie

Opublikowano

hah twitch slow i moze latwo dodge'nac wszystkie ataki zed'a nawet sie nie da dotknac do 6 poziomu, a trynda wygra wymiane bo ma dodatkowe dmg z Q i obniza dmg z W mozna jeszcze scigac zeda bo daje slowa tryndy W

4to7r2K.png

Opublikowano

Ale ty tego nie rozumiesz ze do bliskiej wymiany pomiędzy zedem i tryndą nie dojdzie? zed będzie go jechał cały czas na odległość podwójnymi skilami dzięki swojemu cienowi więc trynd nawet nie podejdzie a jak będzie próbował to zed mu ucieknie tym samym skilem a na dodatek jeszcze walnie ze skili

A o twitchu już nie ma co pisać bo nikt nie piknie na mida lub topa twitcha

Opublikowano

trynda robi podładowanko i podjazd W i spamuje auto attack ciagle kryty mu wchodza jak walil miniony to pasek furii 35% ma ciagle i go cisnie ostro, tak na prawde zed nie wytrzyma presji na linii

4to7r2K.png

Opublikowano

Ale ty chyba nie rozumiesz co ja pisze od początku co z tego że trynd wjedzie z tego swojego skila skoro zaraz po tym zed ucieknie ze swojego cienia + dodatkowo go z tego zharasuje

Opublikowano

Ale ty chyba nie rozumiesz co ja pisze od początku co z tego że trynd wjedzie z tego swojego skila skoro zaraz po tym zed ucieknie ze swojego cienia + dodatkowo go z tego zharasuje

trynda bierze exhaust + ignite i spoko moze z E zaczac od razu tepi go zed ucieka pod turret i nic nie zrobi tak na prawde, moim zdaniem trynda na lajcie moze sharassowac zed'a i praktycznie ciagle stoi na linii

4to7r2K.png

Opublikowano

ALE MAM LEKTURE !

@TOP

na zeda dobra jest też Janna,

Ma slowa, heal i podrzucenie, zanim ZED doleci do ciebie - tak jak twitch ubijesz go, podrzucisz itp.

zanim zed wbije 6 lvl ty zabijesz go jakieś 3 razy co da ci takiego feeda, że rozpierdolisz każdego

Opublikowano

Exhaust kupe mu da bo zed nie będzie uciekał tylko użyje cienia i flasha i tyle a będzie go harasował z daleka cień + skile podwójny dmg a znając życie tryndy zawsze biorą runy full dmg albo kryt więc armora raczej mieć nie będą a pozatym kto teraz pickuje trynde

ALE MAM LEKTURE !

@TOP

na zeda dobra jest też Janna,

Ma slowa, heal i podrzucenie, zanim ZED doleci do ciebie - tak jak twitch ubijesz go, podrzucisz itp.

zanim zed wbije 6 lvl ty zabijesz go jakieś 3 razy co da ci takiego feeda, że rozpierdolisz każdego

Tylko że zed to zajebisty burst a janna to papier a jak zed odpali na nią ulta albo użyje cienia to go nie uderzy z tornada bo nie trafi

za bardzo papierowa a zed za bardzo mobilny odpada

Opublikowano

Exhaust kupe mu da bo zed nie będzie uciekał tylko użyje cienia i flasha i tyle a będzie go harasował z daleka cień + skile podwójny dmg a znając życie tryndy zawsze biorą runy full dmg albo kryt więc armora raczej mieć nie będą a pozatym kto teraz pickuje trynde

ja pickuje trynde i biore szybkie doładowanko lece na zeda z E daje mu slowa z W i nawet mi z klona nie ucieknie... a jak mnie harassuje to ja sie lecze i dalej podładowanko podjazd i znowu sie lecze w razie czego, nie moze mnie zjechac, jak se jeszcze potki kupie to go tak cisne ze czasem nawet afk idzie...

4to7r2K.png

Opublikowano

ja pickuje trynde i biore szybkie doładowanko lece na zeda z E daje mu slowa z W i nawet mi z klona nie ucieknie... a jak mnie harassuje to ja sie lecze i dalej podładowanko podjazd i znowu sie lecze w razie czego, nie moze mnie zjechac, jak se jeszcze potki kupie to go tak cisne ze czasem nawet afk idzie...

To chyna grasz na nordicu ;D

Opublikowano

Tylko że zed to zajebisty burst a janna to papier a jak zed odpali na nią ulta albo użyje cienia to go nie uderzy z tornada bo nie trafi

za bardzo papierowa a zed za bardzo mobilny odpada

hahaha gówno

przecież janna ma ulta i może się szybko wyleczyć, poza tym bierzesz jako sp heal i ignite i ci może zrobić co najwyżej kupe na środku lejna

Opublikowano

hahaha gówno

przecież janna ma ulta i może się szybko wyleczyć, poza tym bierzesz jako sp heal i ignite i ci może zrobić co najwyżej kupe na środku lejna

No dobra mamy mida janna 6lv i zed 6lv

Zed wbija się z cienia i harasuje janna na low hp używa ulta i odpycha zeda

zed używa swojego ulta i co? ded

Opublikowano

No dobra mamy mida janna 6lv i zed 6lv

Zed wbija się z cienia i harasuje janna na low hp używa ulta i odpycha zeda

zed używa swojego ulta i co? ded

no to robie warmoga i atme i już nie ma szans.

kase mamy, bo janna łatwo farmić, a zanim zed wbije 6 lvl to zabijamy go kilka razy... proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...