Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Elfem(4.5.2) Zaczol Odwalac ...

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze od kliku dni nie moge zcrackowac Elfa poniewaz zaczol swirowac.Robilem trail resetem, reinstalki nawet nie pomagaja HELP . Tutaj Screen:

59292e4734ba0_post-15089-125838101552_thumb.png

-

Opublikowano

mam tak samo klikasz no potem ok i wpisujesz keya ;]

tylko ze teraz mi jakiś error wyskakuje jak keya wpisze ;s

59292e90e74c7_post-117074-125845299254_thumb.jpg

Opublikowano

Duzo mi nie pomogles to sam wiem a umjejetnosc czytania nie boli.Oto moja wypowiedz w pierwszym poscie:

Robilem trail resetem, reinstalki nawet nie pomagaja

-

Opublikowano

Tez mam taki problem tylko że jak uzyjesz trial reseta to powinna ci sie pojawiac 3 dniowa wersja bota. U mnie nie da sie scrackowac i tak może u ciebie sie uda. Sciagnij trial reset najlepiej z www.tibiafacil.com. W owym programie dajesz armadillo scan czekasz az wyszuka wszystko a potem usuwasz.

Opublikowano

No to moim zdaniem klucze wygasly naszczescie nasi ukochani br juz wyrobili :) u mnie dziala tylko ten klucz :

Hardware fingerprint: 7F0F3CC6

Name: [email protected]

Key: 01BAT8-WVMMM7-2VVRWZ-G99W5W-4BQB47-XBHT8B-E3Y26N-C31KUE-56FR13-7DMYG7

Opublikowano

Napisz jak to zrobiles ze ci dziala :P Mowiles ze nie pokazuje sie ta 3 dniowa wersja (ten napis) wiec napisz jak ci sie udalo go wlaczyc :P

-

Opublikowano

Napisz jakim sposobem crackujesz przez key hacka czy HWID chager pro?

U mnie przed użyciem trial resera pojawiał sie ten blad co u Raykala widac na screenie wyrzej.

Opublikowano

Nie wiem ale jak by mi tak bardzo zależało na tym to bym kombinował ile wlezie keyhakiem bym sie pobawil na poczatek, a w ostatecznosci bym przeinstalowal czystego windowsa na którejś partycji :) ostatnio nawet ręcznie usuwałem z rejestru wszystko co zwiazane z elfem.

Opublikowano

Keyhaka nie posiadam.Moze moj trial reset jest jakis wadliwy ?? (Probowalem nawet tego od tibiafacil) A ty skad masz trial reseta ??

I czy jest gdzies poradnik z tym keyhakiem ??

-

Opublikowano

Uzyj trial-reseta z tibiafacil jest dobry. na youtube mozesz znalezc instrukcje jak sie nim poslugiwac wystarczy wpisac trial-reset tibiafacil

Opublikowano

Trial reseta sciagalem stad :

****://www.tibiafacil.com/2009/11/elfbot-ng-853-452-crack.html (zamiast gwiazdek http)

A poradnik z keyhackiem znajduje sie na tym forum u mnie on nie dziala ale nie zaszkodzi sprobowac:

****://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=57052&mode=linear

Linki 100% czyste

Opublikowano

Spoko pozniej bym wrzucil teraz sciagam kilka gierek na PSP :lol: Ale bedziesz musial keyhaka sciagnac bo ja z tymi plikami zrobilem tak :

Sciagnolem keyhacka (dalem reserar ElfBot)

Skopiowalem pliki i wkleilem do folderu Elfa i wpierw myslalem ze ktos scieme dale ale dzialaja To jakby cos to wrzuce pozniej i podeslalbym na PW czy tutaj w temacie

Pozdro

-

Opublikowano

Nie dziala :O

@edit U mnie jest tak ze Wogole jka dam zeby wpisac nowy key nie jest czyste to pole NAME jak robie trialem od tibiafacil tez nie pomaga nic nie pomaga a recznie chcialem ale nie moge nic z tego elfa znalezc jakby ktos mogl pomoc :(

@edit 2 Juz dziala sciagnolem DLL'ki z neta (elfload.dll , elfload2.dll i elfbot.dll) i elf dziala nie musze go crackowac wystarczy ze go wlaczam.

Pozdrawiam

jesteś tępy...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurcze mam to samo z kazda wersja elfa. Identyczny blad i tak samo Trial Reset niby czysci rejestr, ale przy ponownym uruchomieniu elfa nie mam 3 dniowej wersji trial. Pomozcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...