Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno OS ze strony profibot

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem dziś kupić 10 licencji os na 30 dni i tu się nasuwa moje pytanie, na stronie profibot pokazuje mi price(cena) 32,54 USD ale jak przejdę do płatności psc pokazuje mi kwota 50,5 USD dla czego tak ? jak coś daje mojego super ss :D .( klikamy pobierz,ale zanim pobierać to się wyświetli ss.)

http://www19.speedyshare.com/bWxRH/download/kupno-os.bmp

b_560x95.png

Opublikowano

Nie kupuj Opena dzisiaj tylko jutro bo w soboty jest znizka 23%. Ja jak kupowalem na miesiac (bo teraz mam na 150 dni) to mi wyszlo 19 zl z groszami za jednego Opena. Kosztuje tyle bo dochodzi koszt przewalutowania i +25% za płatność PSC.

silvertcsax.gif

Opublikowano

głownie chodziło mi oto że w dziesięć osób z klanu się składamy bo wydawało mi się że wychodzi taniej bo pacze 10 licek na jeden raz to 32,54 $ to bardzo się opłaca,ale jak później sprawdziłem dalej to mi pokazało 50,5 $ o.O , wiec nie wiem może przez WebMonej by wyszło coś taniej jak byśmy 10 licencji na 1 raz kupił? da się coś w ten sposób zaoszczędzić ?

b_560x95.png

Opublikowano

głownie chodziło mi oto że w dziesięć osób z klanu się składamy bo wydawało mi się że wychodzi taniej bo pacze 10 licek na jeden raz to 32,54 $ to bardzo się opłaca,ale jak później sprawdziłem dalej to mi pokazało 50,5 $ o.O , wiec nie wiem może przez WebMonej by wyszło coś taniej jak byśmy 10 licencji na 1 raz kupił? da się coś w ten sposób zaoszczędzić ?

Nie wiem nie kombinowałbym bym tym Web Money. Potwarzam ci kup jutro będziesz miał 45 % + 23% = 68 % zniżki.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Może napisz do supportu profibota czy za 10 licencji dadzą Ci jakąś zniżkę.

Będzie to poważna suma, którą zarobią więc myślę, że powinni rzucić jakiś %.

Opublikowano

Może napisz do supportu profibota czy za 10 licencji dadzą Ci jakąś zniżkę.

Będzie to poważna suma, którą zarobią więc myślę, że powinni rzucić jakiś %.

Nie musi nic pisać

87803283703581209384.jpg

silvertcsax.gif

Opublikowano

No to skoro system sam nalicza % rabat to kupuj przez webmoney bo najtaniej. (Nigdy nie używałem).

Jak ja miałbym kupować to bym wziął przez PayPal, drożej ale bezpieczniej.

Opublikowano

No bo przez WM wychodzi te 33,19 $ za 10 licencji

link do ss: http://www22.speedys...download/wm.bmp

a te 33,19$? 100 zł co na 10 osób daje 100zł/10 = 10zł

# edit

# up1

WM to coś podobnego do paypal

# up2

nie wiem czemu ale u mnie coś innego pokazuje ze 32,54 $

Ja nie wiem czy robisz to specjalnie albo nie chcesz tego widzieć. Napisałem ci dwukrotnie że dzisiejsze przeliczanie i tak nie ma sensu. Napisze może tak:

CO SOBOTY PROFIBOT WPROWADZA ZNIŻKI 23% NA WSZYSTKIE BOTY.

Nie polecam tego Web Money. Najbezpieczenij PSC albo Pay Palem. To Web Money to jakieś ruskie gówno.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja nie wiem czy robisz to specjalnie albo nie chcesz tego widzieć. Napisałem ci dwukrotnie że dzisiejsze przeliczanie i tak nie ma sensu. Napisze może tak:

CO SOBOTY PROFIBOT WPROWADZA ZNIŻKI 23% NA WSZYSTKIE BOTY.

Nie polecam tego Web Money. Najbezpieczenij PSC albo Pay Palem. To Web Money to jakieś ruskie gówno.

Nic nie robię specjalnie,no to przez psc albo paypal ile wyjdzie za 10 licencji z tą zniżką 23 % ? bo mi na stronie jakoś nie poprawnie pokazuje.

b_560x95.png

Opublikowano

Nic nie robię specjalnie,no to przez psc albo paypal ile wyjdzie za 10 licencji z tą zniżką 23 % ? bo mi na stronie jakoś nie poprawnie pokazuje.

Około 38 $.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...