Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Następna Platynka

aizen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to może teraz ja pochwalę się moją świeżo wbita platynką , w s2 miałem złoto więc jakiś progress jest .

1357328711-U228155.jpg

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Tą platynke to od 1350~ elo wbijałem więc gier troche jest , do 1600 poszło szybko a potem to 1 przegrana 1 wygrana aż wkońcu wbiłem , elo trzeba wbijać powoli a sukcesywnie 1+ wygrana na dzień to już sukces .

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

ja siedzie na 1100 elo a było 860 2 dni temu

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Mozesz sie z nmi podzielic jak to osiagnales, jakies taktyki, picki, buildy, team compy, zachowanie podczas gry? Myslalem ze 1750 elo jest nie do wbicia w s3 bo same trole dzieci ruskie w teamach ale jak widac tobie sie to udalo. Sam mam 967 elo po 100 grach i mnie juz kurwica bierze jak 2 afk co 3 gry albo ruskie feeduja lub team polaczkow top 0/7 bot 0/5 i 0/4 a ja na midzie 2/0 i nic z tym nie moge zrobic

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Takie rzeczy są proste nawet ja ci powiem

Najlepiej grać duo mid jungla lub mid top

Za każdą udaną akcje pisz gj a jak coś się nie uda pisz że nic się nie stało to poprawia humor całej drużynie jak im mówisz takie rzeczy

Nie flejm tak jak większość polaków.

I to cała droga do 2k elo

Tylko nie zapominaj że nawet na wysokim elo też są trolle więc trzeba uważać i za wszelką cene walcz o swoją pozycje bo z supporta nic nie wykerujesz

Opublikowano

Takie rzeczy są proste nawet ja ci powiem

Najlepiej grać duo mid jungla lub mid top

Za każdą udaną akcje pisz gj a jak coś się nie uda pisz że nic się nie stało to poprawia humor całej drużynie jak im mówisz takie rzeczy

Nie flejm tak jak większość polaków.

I to cała droga do 2k elo

Tylko nie zapominaj że nawet na wysokim elo też są trolle więc trzeba uważać i za wszelką cene walcz o swoją pozycje bo z supporta nic nie wykerujesz

Zapomniałeś o tym, że trzeba też umieć grać.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

W s4 postaram się wbić diament bo w tym roku maturę trzeba jakoś zdać także czasu nima

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...