Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wsparcie grupy "MPC"

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę was o rade bo już sam nie wiem co robić :/

Non stop mi się zlewa obraz na Combacie podczas strzelania w kogoś i to uniemożliwia mi jakie kolwiek trafienie w gracza.

Niżej przedstawię 2 filmiki ( za bardzo nie widać na tych filmikach, jak to się naprawdę dzieje u mnie przed monitorem ale jak coś się dopatrzycie to pomnóżcie sobie razy dwa i wyobraźcie sobie że ja tak mam) Brak chęci do życia ...

Obraz po prostu tak jak by się rozlewał podczas strzelania ...

gdy nagrywam filmik np. żeby wam pokazać to już całkiem się strzelać nie da ..

A najlepsze jest w tym to że jak wcisnę PageDown to że znika mi wszystko z ekranu to nie mam żadnego laga ^^

więc o co tu do Cholery chodzi ???

To są moje specyfikacje komputera :

MS Windows XP Home ,

Service Pack 3,

Intel Pentium D CPU 3.00 GHz

2,0GB RAM

NVIDIA GeForce 210 1GB

Typ procesora :

-DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)

CPU #0

-Intel? Pentium? D CPU 3.00GHz, 2996 MHz

CPU #1

-Intel? Pentium? D CPU 3.00GHz, 2996 MHz

Szybkość pamięci

-DDR2-800 (400 MHz)

Co ja mam Zrobić ????????

---> http://youtube.com/w...eature=youtu.be

---> http://www.youtube.c...eature=youtu.be

GirL_B4SS.png
Opublikowano

powinny być jakieś nowe update CA bo mi Kur** podczas włączania jest ten Black Cipher i koniec czarny monitor komp off ; // a to co ty masz to ja też tak miałem przeczyść grafikę i chłodzenie i reinstalka Sterów i bd śmigać ;]]]

Opublikowano

To tak jak by ci grafika/procek nie dawał rady .(wnioskując po 2 filmiku,1 nie działa.)

Przeczyść dobrze kompa z kurzu/Format/zobacz czy masz pastę termoaktywną na radiatorze.

Opublikowano

pastę termoaktywną

termoprzewodzącą :)

Ponownie do autora,podaj temperatury procesora, karty graficznej oraz płyty głównej oraz w jakich detalach grasz.Jeżeli nie czyściłeś komputera, wyczyść dokładnie(obudowę,radiatory,wiatraki,wentylatory) zmień paste termoprzewodzącą(nie oszczędzaj na niej warto dołożyć do pożądnej np. Noctua NT-H1).Jeśli to nie pomoże to oddaj kartę graficzną do serwisu bo to na 100% wina karty graficznej (przegrzewa sie najprawdopodobniej)

Opublikowano

Jak to jakaś stara karta graficzna to podejrzewam że to artefakty, może wsadzenie karty do mikrofalówki na kilka minut zakrywając układy scalone sreberkiem pomoże.

screenshot_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...