Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelecki+PVP | 1.4.7 | No-Premium | 300 slotów

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow jestes kozak masz serwery podziwiam cie, co jeszcze masz ? pochwal sie.

@edit

Dobra szkoda nerwow na rozpieszczone dziecko, koncze temat, zycze powodzenia na serwerze

a serwera nie polecam

Opublikowano

Diesel, rozpieszczonym dzieckiem ty jesteś, wiesz skąd Ci takie słowo do głowy przyszło, no stąd, że pomyślałeś najpierw o sobie, i Ci do głowy przyszło "rozpieszczone". Jesteś 0 kolego, niestety, z tym swoim shitem, [to, co nazywasz serwerem u siebie] nie wygrasz z moimi :* cya.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Nie sądze, by zrobienie kolejnego serwera jakich pełno było dobrym rozwiązaniem. Zresztą, gdyby to było tak nużące to na serwerze nie byłby online ponad 100. To było proste, ale wciągające, ale jak chcesz, to twój serwer.

Opublikowano

Nie sądze, by zrobienie kolejnego serwera jakich pełno było dobrym rozwiązaniem. Zresztą, gdyby to było tak nużące to na serwerze nie byłby online ponad 100. To było proste, ale wciągające, ale jak chcesz, to twój serwer.

Proszę Pana, dorobiłem już teren pvp, z opinii graczy wywnioskowałem, że coś trzeba zrobić, dodałem skyblocka.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz co? Weszłem na strzeleckiego, rejestruje się (pierwszy raz) i pokazuje wiadomość że już założyłem wystarczającą ilość kąt z tego ip komputera. WTF?

Poradź coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...